Звідки береться секонд-хенд - Блог про Львів

Звідки береться секонд-хенд

Секонд-хенд

А тепер поговоримо на таку цікаву тему сьогодення як секонд-хенд.

Справа у тому, що у період кризи в Україні все більше людей заходить у подібного роду магазини щоб купити одяг, речі та взуття, які вже колись були в користуванні інших людей.

На даний час цей бізнес набув такого розвитку, що куди не глянеш – всюди «бомонди».

Пам’ятаю в районі де я проживаю колись було хороше кафе. Там можна було не лише зайти щоб попити пивця, а й навіть непогано поїсти.

Очевидно через кризу цей заклад харчування зачинили й яким було моє здивування коли я побачив, що на цьомі місці з’явився секонд-хенд.

Минуло кілька днів і люд почав сюди заходити. Виходить попит на товари є.

Це, звісно, що особисті проблеми власників чи є в них покупці чи ні.

Я ж у цій публікації розповім про те, а звідки ж береться все це.

Нещодавно вашому покірному вдалося побувати в такому польському місті як Єленя-Гура. Знаходиться воно у південно-західній частині Польщі, а населення складає всього лише 87 тисяч людей. Не багато, погодьтеся.

І от, гуляючи цим містом я натрапив на цікаву знахідку, яка мені одразу ж дала відповідь на запитання, а звідки ж до нас привозять уживаний одяг і не лише.

Також читайте:   Робота агентом Приватбанку

Так от, в місті Єленя-Гура на вулиці розташований контейнер, де кожен мешканець може прийти і викинути сюди вживаний одяг. Як бачимо на картинці, все це має бути попередньо випране, гарно поскладане.

Хоча, щось я дуже в цьому знову ж таки сильно й сильно сумніваюся. За вживані речі ніхто грошей вам не платить, згодом підприємець займається переробкою одягу й не лише, а потім це все відправляється у бідні країни.

На жаль, але Україна до таких відноситься.

З нашим рівнем заробітньої платні й кризою іншого вибору в людей не залишається як купувати дешевий одяг, взуття та речі.

Вчора спеціально телефонував до свого знайомого в Італію. Так от, він також підтвердив той факт, що в них як і у Польщі, є подібні контейнери для збирання непотрібного одягу, речей, взуття.

Не подумайте, що автор блогу аж такий злісний противник вживаних речей. Навпаки, в мене також є ті ж кросівки придбані якраз на «бомонді» в яких я часто ходжу в гори. Вони досить таки хорошої якості, а ціна нових у магазині зашкалює.

Так, напевно, про свої покупки може сказати не одна людина.

На сьогодні це всі публікації на блозі. До зустрічі вже завтра на сторінках ресурсу про Львів і не лише.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*