Блогери!!! Ви де? - Блог про Львів

Блогери!!! Ви де?

Блогери, ви де?

Черговий день наступив, а це означає, що настав час порадувати наших читачів новими публікаціями.

Від сьогоднішнього дня Ігор Воробус перебуває у відпустці, тому не дивуйтеся, що блогу буду приділяти велику увагу.

Пора повертатися до суспільних тем і варто сказати, що мені прийшла в голову одна дуже й дуже цікава ідея, яку завдяки людям-блогерам, сподіваюся, вдасться втілити у життя.

Яка суть ідеї і в чому вона полягає?

Справа у тому, що в інтернеті я сиджу часто й це, незважаючи на те, що зараз літня погода й ліньки щось робити й тим більше десь заходити.

Сайти новин – це читати одне, а от думки людей у своїх блогах – це інше.

Пригадую, що коли лише розпочав вести свій ресурс, то згодом почали з’являтися й нові блогери з якими спілкувався, постійно вів дискусії, були навіть зустрічі.

Тепер же часи змінилися. Про зустрічі я взагалі мовчу, їх не було вже давно, а от ситуація з їхніми ресурсами ще більш плачевніша.

До кого не заходиш на блог, рідко хто часто оновлює свій ресурс. Таке враження, що мода вести свій щоденник потрохи відходить у вічність. Ну, вже як висловився, то висловився.

Також читайте:   Блог Воробуса відвідало 5 мільйонів відвідувачів!

Чому так? Невже не цікаво хоч час від часу щось «чирканути» щоб люд не скучав?

Спробуємо це з’ясувати.

Яким чином?

Від сьогодні ваш покірний спробує зв’язатися з багатьма блогерами й попитає їх як у них справи, чим вони зараз займаються, чи ведуть ще свої ресурси й так далі.

Не знаю правда чи вони погодяться щось відписувати, але спробувати варто. От вже сьогодні ввечері в гостях у Воробуса має бути – Ольга Врублевська .

Ще вчора з нею зв’язувався, пообіцяла що відповість на запитання й обов’язково поділиться своїми враженнями від розвитку блогосфери на сучасному етапі.

Тому, обов’язково дочекайтеся цього розширеного інтерв’ю. Авось цю ідею підхоплять й інші блогери. Принаймні буду старатися підбурити їх на подібне.

А поки що Воробус йде гуляти у пошуках нових ідей для публікацій.

А незабаром, до слова, очікуйте цікавий репортаж із площі Митної, де вже зараз тривають роботи по облаштуванню нового фонтану й не лише, а також розповідь про цікаве відкриття у рубриці «Винаходи», яку ще давніше започаткував, але так і не написав ще жодного допису.

Дочекайтеся…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*