Чи можна зустрітися з друзями без алкоголю? - Блог про Львів

Чи можна зустрітися з друзями без алкоголю?

Кава

А далі Воробус трохи буде бавитися у філософа за час відсутності публікацій від автора публікацій – читача з ніком Yar_ik.

І як ви думаєте, про що ми будемо говорити далі? Не важко здогадатися, що про алкоголь, адже завжди мене цікавило питання – чи можуть люди просто десь зібратися щоб його не розпивати.

Проводив дослідження достатньо таки тривалий час і ось які мої домисли.

Так от, цієї неділі, як ніколи вашому автору довелося за час прогулянки містом Лева зустріти багатьох знайомих.

Воробус прекрасно знав що довго засиджуватися він не буде, адже планує сходити на поєдинок з водного поло між львівським «Динамо» та харківським «Слобожанцем».

Вийшов заздалегідь, зустрічаю знайомого, пропоную десь піти посидіти і перше яке мені задають питання, а чи будемо пиячити? Звісно, що ні. Є моменти коли це можна зробити, а є що ні.

Знайомому ця ідея не дуже сподобалася, але він таки присів, поговорили, Воробус випив соку, а от колега не стримався і замовив пивчана.

Мотивував він своє рішення тим, що якщо вже кудись йти сидіти, то треба щось «припити».

Та нехай собі п’є. Автор випив трохи соку, поспілкувався й поїхав на спортивну подію.

Відбув, сподобалося…. Повертаюся додому, зустрічаю ще одного знайомого. Пропоную йому десь посидіти на що чую запитання, а чи будемо щось пити.

Також читайте:   Як правильно утеплити свердловину на зиму

Відповідаю що ні, моєму співрозмовнику стає не цікаво й він каже що буде йти додому. Що то за такі посиденьки коли нема алкоголю.

Воробус лише посміхнувся. Ну, не хоче, то не хоче. Ахахаах.

Експеримент триває.. І вже коли я думав, що нічого цікавого не буде й настане провал Ігор Воробус зустрічає давнього приятель якого не бачив сто років.

Слово за словом й вже «товаріщ» пропонує піти десь посидіти. Але, він одразу ж ставить умову – розпивати алкогольні напої ми не будемо.

Оце вже цікаво…Нарешті мені випала нагода поговорити з людиною, яка не п’є. Звісно, що коли ми присіли я почав говорити, що давай щось замовимо випити, як то так сидіти на «сухо».

На що почув відповідь, що всім кругом п’ють, невже не можна посидіти й без алкоголю? Та чого ж не можна? Треба, адже життя наше не таке тривале щоб думати лише за алкогольні напої.

Сиділи ми довго, згадали молоді роки. Дійшло до того, що я вже й забув за експеримент.

Тому, висновок експерименту такий, що можна проводити час з друзями й без розпивання спиртних напоїв.

Є моменти коли можна побавитися, а є що й треба себе стримувати.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*