Футбол. Чемпіонат Європи-2016. Завершився другий тур групового етапу - Блог про Львів

Футбол. Чемпіонат Європи-2016. Завершився другий тур групового етапу

Україна їде додому

На полях такої країни як Франція триває чемпіонат Європи з футболу і вже сьогодні на фанів гри «11 на 11» очікує початок третього туру групового турніру.

Між собою о 22 годині зіграють збірні Франції та Швейцарії та Румунії й Албанії.

Про те, яка ситуація в цій та інших групах перед вирішальним туром ми і поговоримо у черговій публікації на блозі.

Розпочнемо з групи «А».

Тут господарі чемпіонату в останньому турі будуть розігрувати зі збірною Швейцарії перше місце в групі, яке допоможе в 1/8 фіналу тримати більш слабшого суперника. Хоча, це ще як сказати.

От кому треба перемагати, то це збірній Румунії. Вона гратиме з албанцями, які також зберігають мінімальні шанси на продовження боротьби.

Група «В»

Тут ситуація куди цікавіша. Перед останнім туром лише збірна Англії більш-менш може себе почувати спокійно. Решта ж команд мають добре попотіти щоб потрапити в 1/8 фіналу.

Та ж збірна Росії, якщо обіграє в понеділок збірну Уельсу, то також пройде далі.

Група «С»

Дуже шкода, що залишає змагання наша національна збірна. Хто б міг подумати, що синьо-жовті візьмуть і сенсаційно програють команді Північної Ірландії. Саме ця поразка поставила хрест на надіях українців пройти далі.

І тепер великі шанси пройти далі має й навіть наш кривдник. Треба лише створити ще одне чудо й зіграти внічию з діючими чемпіонами світу – збірною Німеччини.

Також читайте:   Футбол. Фінал Кубка Регіонів ФФУ. Львівська область поступається Кіровоградській

Гра ж між Україною та Польщею буде суто за престиж.

Група «D»:

В цій групі фактично все ясно. В останньому турі Іспанія та Хорватія будуть розігрувати між собою перше місце в квартеті, а збірна Чехії буде намагатися здобути перемогу над турками і потрапити в 1/8 фіналу.

Група «Е»:

Несподівано під загрозою вильоту з чемпіонату опинилася португальська збірна. Хоча, з іншого боку вони самі винні. У вчорашній грі між Португалією та Австрією за кілька хвилин до завершення гри зірковий форвард – Роналду мав чудову нагоду забити рятівний гол з пенальті, але влучив у штангу.

Тому, тепер їм треба будь-що перемагати угорців. А от Ісландія та Австрія битимуться за ще одну путівку. Що цікаво, якщо вони зіграють внічию, то можуть обоє залишитися без путівки в плей-офф.

Група «F»:

І, нарешті остання група. Тут хіба що збірна Італії гарантувала за собою місце у плей-офф. Решта ж команд, а це: Бельгія, Швеція та Ірландія ще зберігають шанси на продовження боротьби.

Щоправда, в останніх шансів щоб обіграти «макаронників» дуже мало.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*