Футбол. Євро-2016. Україна програє Німеччині (відео) - Блог про Львів

Футбол. Євро-2016. Україна програє Німеччині (відео)

Німеччина - Україна

Ну, а насамкінець цього робочого дня настав час поділитися своїми враженнями від вчорашнього футбольного поєдинку в якому наша національна збірна в рамках Євро-2016 зустрічалася з діючими чемпіонами світу – збірною Німеччини.

До гри було стільки вже прогнозів, що вже чесно хотілося побачити саму гру й побачити, а чи зможуть підопічні Фоменка на рівних грати з топ-збірною світу.

Вже, традиційно, всіх моментів гри описувати не буду, а зосереджуся на кількох цікавих моментах.

Україна у першому таймі

У першій 45-ти хвилинці складалося таке враження, що фаворитом зустрічі є не Німеччина, а Україна. Раз за разом синьо-жовті гостро атакували і якби не кіпер суперника – Нойер, то ми б давно повели в рахунку.

А так, ми не забили, а натомість забили нам. Пішла банальна подача зі штрафного й Мустафі влучно пробив головою.

Де були наші захисники – це вже інше питання.

Україна в другому таймі

Це вже була зовсім інша команда. Хоча, мені здається інше: тренерський склад німецької збірної все добре проаналізував, зробив висновки і в другій 45-ти хвилинці суперник нам просто не давав грати.

Тим не менше, моменти забити гол були.

Але, як це часто трапляється, знову забили у наші ворота. Вже коли йшли додані до основного часу хвилини відзначився ветеран команди – Швайнштайгер.

Також читайте:   Футбол об'єднав Україну (відео)

Андрій П’ятов – Мануель Нойер

Чомусь перед грою й після неї багато хто порівнював цих кіперів. Що можу сказати я? Одна справа – це грати в складі німецької збірної, а друга в складі української.

Тим не менше, вважаю, що наш воротар зіграв не гірше чим його колега по амплуа. Навіть більше, за гру Андрюша зробив сім сейвів, а Мануель лише три.

Шанси України на вихід з групи у плей-офф

Те, що ми пропустили другий м’яч аж ніяк не радує, тому що потім буде рахуватися різниця забитих та пропущених м’ячів між командами, які займуть треті місця у своїх групах.

Тому, якщо ми хочемо проходити далі, то треба брати очки у матчах з поляками та Північною Ірландією.

Вчора наші суперники зустрічалися між собою і чогось особливого команди не показали. Так, сусіди перемогли 1-0, але, й з ними також можна грати.

Чекаємо наступного поєдинку за участю нашої збірної, а відбудеться він 16 червня й бажаємо українській збірній лише перемоги.

Насамкінець, пропоную переглянути відео забитих голів у вчорашньому поєдинку між збірними України та Німеччини:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*