Футзал. Перша ліга Львова. “Кордія” – “Нові імена”. Анонс - Блог про Львів

Футзал. Перша ліга Львова. “Кордія” – “Нові імена”. Анонс

Нові імена - Кордія

Вже цієї суботи, 11 червня команда «Нові імена» проведе черговий поєдинок у рамках першої ліги любительського футзалу Львівщини.

Суперник – колектив «Кордія», який також як і ми лише цього сезону заявився у другу за силою лігу.

Які прогнози на цю гру, останні новини зі стану команд та багато іншого читайте далі.

Розпочну свою розповідь з того, що після трьох зіграних турів «Нові імена» перебувають на останньому місці в турнірній таблиці, маючи у своєму активі лише одне очко.

В жодній із попередніх ігор ми аж таки сильно не програли, але від того і є перша ліга на відміну від другої, де помилки в захисті не прощають.

От і в минулій грі проти колективу «Спільнота» ми ніби вели в рахунку, все було добре, а потім допустилися банальних помилок і програли.

У матчі з клубом «Кордія» треба буде постаратися брати очки. Хоча, враховуючи наші проблеми зі складом зробити це буде вкрай важко.

Два воротарі поза грою, капітан колективу – Крупчук також травмований, плюс у зв’язку з сімейними обставинами на грі також може не бути ряд футзалістів нашої команди.

Хоча, той же наш майбутній суперник довів у минулому турі, що не завжди велика кількість людей у складі робить результат.

Також читайте:   Ліга чемпіонів. Елітний раунд. Група «D». «Бенфіка» – «Ураган» – 4:0

«Кордія», якщо не помиляюся, у складі шести людей вийшла проти фаворита змагань – другої команди «Княжого ринку» й зуміла зіграти в нічию 1-1.

Тому, тут ще як сказати. Інколи проблеми допомагають…

Хоча, й сам не знаю яким складом на цю гру прийде наш суперник. Літо – пора відпусток й багато кого може не бути.

Тим не менше, основу цієї команди складають гравці, які неодноразово приймали участь у змаганнях під егідою асоціації любительського футзалу Львівщини: Когут, Ділай, Ігор Ільків, Олександр Храмов і так далі.

Після трьох турів у активі «Кордії»: одна перемога (DE LUXE 2-1-авт.), одна нічия та одна поразка від клубу «Фуджікура» й чотири очки в підсумку.

Побачимо як буде в суботу, а поки що, насамкінець, нагадаю, що гра між командами «Нові імена» та «Кордія» розпочнеться на полях «Електрон» о 14 годині 50 хвилин.

Запрошуємо підтримати нашу команду.

Щодо другої команди, то вона свій поєдинок зіграє на дві години раніше. У рамках третьої ліги любительського футзалу Львівщини нам протистоятиме поточний лідер чемпіонату – клуб «Фест».

Початок цієї гри о 13 годині 10 хвилин.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*