Футзал. Перша ліга Львова. Нові імена 2:5 Спільнота - Блог про Львів

Футзал. Перша ліга Львова. Нові імена 2:5 Спільнота

Нові імена - Спільнота

Сьогодні у рамках першої ліги любительського футзалу Львівщини команда «Нові імена» на штучних полях «Електрон» проводила черговий свій поєдинок, на цей раз третього туру.

Нашим суперником у звітній грі була команда, яка в зимовій лізі зуміла здобути третє місце в тій же першій лізі. Тому, однозначно легше сьогодні чим минулого тижня нам точно не мало бути.

Це вже не друга ліга, де можна десь не добігти. Тут за помилки наказують. Десь так воно й відбулося у грі з клубом – «Спільнота».

Перед тим як розповісти про перипетії у грі розкажу про кілька організаційних моментів. Так от, у порівнянні з попередньою грою проти другої команди «Княжого ринку» сьогодні «Нові імена» недорахувалися ще двох виконавців.

Капітан клубу – Володя Крупчук зламав ключицю й швидше за все вилетів до кінця сезону, а от Тарас Копій по сімейним обставинам не зумів бути на грі.

Тим не менше, розпочали краще ми і якби реалізація голевих моментів нас не підвела, то ми могли давно повести в рахунку. Поки суперник спав, ми марнуємо один, два… моменти після виходів сам-на-сам.

А потім, як це часто трапляється у футболі, забивають нам. Банальна обрізка в центрі поля й гравець «Спільноти» нас не прощає.

Також читайте:   Біатлон. Кубок світу. Естафета. Жіноча команда фінішує лише четвертою

Саме за мінімальної переваги у рахунку на користь суперника й завершилася перша половина зустрічі.

Початок другої 20-ти хвилинки був чудовим для нашої команди. Ми змогли не те що відігратися, а й вийти вперед завдяки голам Дениса Бутрина та Сергія Нікітіна.

Щоправда «Спільнота» швидко зуміла відігратися. «Нові імена» прагнучи здобути першу перемогу пішли вперед вп’ятьох. На жаль, цього разу ця тактика зіграла з нами злий жарт.

Обрізка й ми отримуємо м’яч у свої ворота, потім пробуємо ще раз розіграти більшість і знову гол у пусті.

Не скажу, що ми не мали моментів відігратися. Навпаки, вони були, але реалізація нас підвела.

У підсумку поразка 2-5, поразка заслужена. Сьогодні ми не зуміли показати тих бійцівських якостей, які були у минулих іграх і тепер ми опустилися на саме дно турнірної таблиці.

Прийдеться в наступних турах пробувати з нього вилазити. Будуть далі проблеми зі складом, але нічого не вдієш.

Протокольні дані гри:

Футзал. Перша ліга. Нові імена 2-5 Спільнота
голи: Бутрин, Нікітін

склад: Бутрин – Нікітін; Богатюк, Николишин, Ільків, Ковалик, В. Великий, О. Великий

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*