Футзал. Перша ліга Львова. “Нові імена” 5:5 “DE LUXE” - Блог про Львів

Футзал. Перша ліга Львова. “Нові імена” 5:5 “DE LUXE”

Воробус повертається

У шостому турі першої ліги чемпіонату Львова з футзалу на команду «Нові імена» очікував поєдинок проти поточного лідера чемпіонату – клубу «De Luxe».

До поєдинку з нами ця команда неодмінно перемагала й лише у першому турі поступилася команді «Кордія».

Тому, легкої прогулянки у нас точно не мало бути. Та й, якщо ми би перемогли, то впритул би наблизилися до призової трійки.

Ця гра ознаменувалася тим, що після тривалого лікування у склад повернувся воротар – Воробій. Ігор вийшов зі старту, а Денис Бутрин, відповідно, зайняв своє звичне місце на полі – польового гравця.

Розпочали ми непогано й вже у дебюті гри зуміли забити. Радувало мене те, що ми почували себе на полі впевнено. Навіть були думки, що сьогодні вдасться здобути легку перемогу.

Але, це лише здавалося спочатку, адже потім почався парад голів. Суперник після чудового удару із-за меж штрафної відігрується, «Нові імена» миттєво забивають другий гол, але не минає і хвилин як рахунок знову вдається команді «De Luxe» зрівняти.

Друга двадцятихвилинка й взагалі видалася своєрідним трилером.

Перемогти могла як одна, так і інша команди. Вже, традиційно, «Нові імена» виходили вперед, а суперник неодмінно відігрувався.

Ключовими епізодами зустрічі вважаю були моменти наприкінці гри. За рахунку 5-4 на нашу користь «De Luxe» не забиває десятиметровий, потім не зовсім вдало грає у воротах – Воробій і рахунок стає 5-5.

Також читайте:   Тарас Михайлишин: "Впевнений що в команди Нові Імена буде завдання попасти в трійку призерів"

За мить Володя Великий лише чудом не влучає у ворота. А під кінець гри «De Luxe» знову заробляє 10-ти метровий, до завершення зустрічі залишалося зовсім нічого, але старий, добрий «кіпер» – Денис Бутрин таки зумів його відбити.

По-справжньому бойова нічия 5-5, яка напевно не зуміла задовільнити жодну з команд, але таки напевно цей підсумок закономірний.

Ну, і як не згадати за спеку. При таких погодних умовах я вже давно не грав. Реально, більше думаєш не за гру, а за те, як боротися зі жарою. Такі реалії літнього чемпіонату.

Футзал. Перша ліга. Нові імена 5-5 De Luxe

голи: В. Великий, Ковалик, Николишин-2, автогол
склад: Воробій – Николишин, Ковалик, Бутрин, Ільків, Нікітін, В. Великий, Крупчук

Щодо другої команди, то вона знову перемогла. На цей раз у вольовому поєдинку наші хлопці, програючи 1-3 таки зуміли схилити шальки терезів на свою користь 4-3.

Героєм зустрічі став – не старіючий Сергій Нікітін, який відзначився дублем. Також виділив би вихід на кілька хвилин – капітана Крупчука. Володя потрохи оговтується після травми.

Футзал. Третя ліга. Нові імена -2 4-3 Електрон

голи:автогол, А. Великий, Нікітін-2
склад: Крупак – Крочак, Крупчук, Парпан, Гультяєв, Нікітін, А. Великий, Бутрин, Пенгрин

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*