Футзал. Перша ліга Львова. “Нові імена” – “DE LUXE”. Анонс - Блог про Львів

Футзал. Перша ліга Львова. “Нові імена” – “DE LUXE”. Анонс

Нові імена - De luxe

Наступають вихідні, а це означає, що вже завтра на команду «Нові імена» очікує черговий поєдинок у рамках першої ліги футзалу Львова.

Хто буде суперником нашої команди в цьому поєдинку, чого слід очікувати від гри, останні новини зі стану «Нових імен» та багато іншого читайте далі.

Це вже буде 6-й за ліком тур. Після того, як ми трохи невдало стартували, гравці нашої команди зуміли зібратися й здобути дві перемоги поспіль.

У складі п’яти чоловік, без жодної заміни «Нові імена» перемогли клуб «Кордія», а минулої суботи на морально-вольових вдалося здолати колектив «GTL».

На цей раз на нас очікує гра з поточним лідером першості – клубом «DE LUXE».

Чесно скажу, перед чемпіонатом не розглядав цієї команди як фаворита змагань. Думав вони десь будуть грати так само як ми, але, по ходу вони набрали, після стартової поразки проаналізували свої дії на майданчику й більше не програють.

Навіть скажу більше, у минулому турі «DE LUXE» зуміли з боями, але таки перемогти одного з фаворитів першості – команду «Княжий ринок-2».

Чого слід очікувати від цієї команди завтра?

Важко сказати. Як це не банально звучить, але знову ж таки наш суперник буде фаворитом зустрічі. Насамперед через те, що вони лідирують. А ми, як завжди, будемо намагатися здобути чергові очки у першій лізі.

Також читайте:   Футбол. Ліга чемпіонів. Шахтар 2:0 Норшеланд (відео)

У їхньому складі треба остерігатися їхнього основного бомбардира – Толочка, який роззабивався.

Які останні новини зі стану нашого колективу?

Наскільки мені відомо, в лазареті зараз перебувають: капітан команди – Володимир Крупчук, воротар – Тарас Михайлишин, а також мікротравма у Олеся Великого і його участь в завтрашній грі під великим питанням.

Решта ж хлопців тренуються, мають хороший настрій і сповнені бажанням продовжити переможну серію.

Як буде насправді побачимо вже зовсім скоро, а саме тоді, коли розпочнеться гра. А, відбудеться вона у суботу, 25 червня на полі «Електрон».

Початок о 14 годині.

Щодо другої команди, то вона свій матч проведе фактично одразу ж після гри першої команди. О 15 годині 40 хвилин «Нові імена-2» екзаменуватимуть колектив «Електрон», який з початку чемпіонату всіх дивує.

Ну, а вже після поєдинків очікуйте звіти про ці матчі як у соціальних мережа команди, так і на сайті, який ви зараз читаєте.

Вболіваємо за «Нові імена» разом!!!

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*