Микита Гультяєв: “В деяких матчах фортуна була не на боці команди Нові імена-2”

Микита Гультяєв

Настала черга поспілкуватися ще з одним новачком нашої команди – Микитою Гультяєвим. Поки що він виступає за другу команду, але казав, що планує пробитися й у першу.

– Добрий день, Микита, з цього сезону ви почали грати за команду «Нові імена», правда поки що за другу команду: як вам колектив, чи встигли вже освоїтися?

Добрий день, колектив хороший, багато спілкуємось про футбол і не тільки.

– Не можу вже зараз запитати про результати команди: чому команда набрала лише 9-ть очок, які причини чи можливо ці 9-ть очок – це на даний момент максимум?

На рахунок 9-ти очок, ми могли і більше набрати, в деяких матчах фортуна була не нашому боці і я вважаю, що ми заслуговуємо знаходитись вище у турнірній таблиці.

– За результатами першої команди слідкуєте? Якщо так, то що скажете за її результати?

Слідкую і думаю, що вони так як і ми могли набрати більше очок.

– Як ви взагалі потрапили у команду «Нові імена», за яких обставин це сталося?

Потрапив у команду після того, як побачив запис у соціальній мережі, що команда “Нові імена” шукають молодих гравців для другої команди, написав Володимиру Крупчуку, він запросив на тренування, походив декілька разів і втянувся в команду.

– У вас досить спортивна сім’я. Досить часто на матчах за участю вас можна побачити і маму й тата? Це для вас свого роду стимул чи саме батьки налаштовують вас на гру?

Так, батьки для мене і стимул, і вони можуть мені допомогти морально підготуватися і настроїтися на гру.

– Як ви взагалі починали грати у футзал? Розкажіть детальніше?

Ну з футзалом мене тато почав пов’язувати ще в 3 роки, він брав мене постійно з собою на тренування і дивитись гру професіоналів, цим він навчив мене полюбити футзал.

Я потрохи вчився тримати м’яч, пасувати і бити по воротах, коли мені виповнилось 6 років, мене тато почав іноді випускати на тренуваннях проти дорослих чоловіків, як він сам-так все починалось. Йшли роки, я далі тренувався і у 9 років я вирішив попробувати себе у футболі на великому полі, я записався у секцію команди “Карпати”, пограв там сезон, сильно себе не проявив, бо мені чомусь не комфортно було бігати на 100-метровому полі і тому я там надовго не затримався. Через рік на одному з тренувань з татом,яке на спортивному майданчику “Мотозавод”, я побачив оголошення про те, що команда “Інтер-Юніор” набирають команду 1998 року народження, я вирішив спробувати і прийшов на тренування. Мені сподобалось і мене так “затягнуло”, що за цю команду я грав довгих чотири роки, їздив в інші міста на турніри та виступав на чемпіонаті Львівщини, де у сезоні 2009-2010 років ми зайняли 3 місце у чемпіонаті. У 2012 році я перейшов з Інтера до Енергії-2, яку тренував Юрій Щукатка і там я грав до середини 2015 року, а потім у всіх почались екзамени і гравці почали пропускати тренування, так тривало місяць і після того наша команда розпалась, а наступною в моїй кар’єрі стала команда” Нові Імена-2″. Але, незважаючи на довготривалий час постійних тренувань, я всі ці роки також грав за команду “Барс” разом зі своїм батьком.

Також читайте:   Інтерв'ю з Black0wolFом

– На якій позиції більше подобається грати?

На рахунок позиції, не можу сказати точно, бо у футзалі немає постійних нападників або захисників, тому всі мають постійно рухатися на полі і мінятися позиціями

– Спостерігаючи за вами на полі можна помітити, що ви виглядаєте досить солідно, звідки така впевненість, це набуто роками?

Впевненість я здобував роками граючи постійно проти доросліших і досвідченіших чоловіків.

– Як налаштовуєте себе на гру?

Я кожного дня, коли йду на гру, по дорозі йду в навушниках і слухаю музику, яка мені подобається, цим я піднімаю собі настрій і налаштовуюсь на гру.

– Що треба зробити аби грати у першій команді?

Треба показувати дуже хороші результати у другій команді і тоді, сподіваюсь, я попаду у першу команду.

– Чи є у вас кумири у футзалі й хто вони?

Є, португальський футзаліст Рікардіньо, він вражає мене своєю швидкістю і технікою. Я, за можливістю, дивлюсь всі його ігри на професійному рівні.

– Чим займаєтеся у буденному житті, сімейний стан, хобі тощо?

На даний момент відпочиваю після тяжкої сесії, гуляю з коханою, люблю грати у різні види спорту на початковому рівні, чисто для отримання задоволення, також люблю пограти в комп’ютерні ігри.

Ваші побажання читачам нашого блогу та груп команди «Нові імена» в соціальних мережах?

Бажаю всім міцного здоров’я та успіху у житті, а також не забувайте приходити і підтримувати команди “Нові Імена” і “Нові Імена-2” у їхньому тяжкому футбольному житті.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*