Поточний стан площі Митної у Львові - Блог про Львів

Поточний стан площі Митної у Львові

Площа Митна

Як і обіцяв ще зранку, а далі про справи міські.

Нещодавно вашому покірному вдалося побувати на площі Митній, яка знаходиться фактично у самому центрі нашого з вами міста Лева.

Проходив поруч та й вирішив подивитися а як же там тривають роботи по облаштуванню площі, встановлення нового фонтану й так далі.

Нагадаю, хто не знає, ремонт тут розпочали ще у червні 2015 року. Минув рівно рік і що ми маємо зараз?

1. Все навкруги огороджено.

Реально, як підходиш ближче до площі Митної, то розумієш, що тут відбуваються справжні бойові дії. Все навкруги розрито, багато піску, болота… Одразу ж згадуються старі дерева які тут стояли і через які був великий скандал.

Їх то зрубали, а замість них насадженнями щось і не пахне. Хоча, я можливо трохи поспішаю.

Плюс великого розголосу наробили вуличны меблі. Активісти їх довго ставили, люд засмагав на сонечку, а тепер це пішло у небуття.

2. Фонтан.

Його добре що встановили, зараз тривають роботи по його облаштуванню й згодом він має бути таким як біля ТЦ «Форум». Це нормальна європейська практика.

3. Робітники.

Так складалися обставини, що три дні підряд проходив повз цю площу. Що цікаво, робітників взагалі не бачив. Ну, ок, один день падав дощ, інший все висихало, але коли сонце, то можна й щось робити? Тим паче, що з бюджету міста на всі ці справи виділили 6 мільйонів гривень.

Також читайте:   На площі Соборній встановили символ єдності

4. Коли відкриють площу Митну?

Обіцяють до кінця року завершити всі роботи, а це функціонування фонтану, насадження дерев, встановлення плит, лавочок і так далі.

Хоча, знову ж таки влада міста обіцяє, що площу будуть відкривати частинами. Десь зробили, а десь далі закрили на реконструкцію.

Як на мене, це чистого роду маячня, адже ніхто не хоче дивитися на набридливі паркани, техніку тощо. Ми – люди вже зможемо потерпіти й дочекатися завершення ремонтних робіт.

Тим паче, що той же очікуваний трамвай на Сихів вже скільки років будують і нічого, чекаємо…

Блог Воробуса буде уважно слідкувати за ситуацією з реконструкцією площі Митної й обов’язково через місяць-другий поділиться своїми враженнями від об’єкту виконаних робіт.

Реально хотілося би щоб робочі щось робили й все швидко довели до ладу.

На сьогодні це все, обов’язково зустрінемося вже завтра на сторінках блогу про Львів, життя та інші приколи.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*