У Франції стартує чемпіонат Європи з футболу - Блог про Львів

У Франції стартує чемпіонат Європи з футболу

Євро-2016

Черговий день наступив, а тому ми розпочинаємо….

Таки дочекалися…

Сьогодні у Франції поєдинком між збірними Румунії та господарями турніру стартує одне з головних свят 2016 року – футбольний чемпіонат Європи, який триватиме з 10 червня по 10 липня.

Чого слід очікувати від цього «форуму», які прогнози на цей чемпіонат, коли буде грати свою матчі збірна України та багато іншого читайте далі.

Отже, розпочну свою розповідь з того, що цей чемпіонат стане першим на якому будуть грати 24 команди. Вони розділені на шість груп.

Команди, які займуть перші та другі місця напряму виходять в 1/8 фіналу, а 4-ри із 6-ти третіх що будуть кращими також продовжать боротьбу на турнірі.

Побачимо що з цього вийде. Особисто я вважаю, що збільшення складу учасників може призвести до того, що впаде рівень футболу і можуть початися «виноси» команд з боку фаворитів.

Головні фаворити змагань

Як і кожного чемпіонату такими командами є: Німеччина, Франція, Англія, Іспанія, можливо Італія. Хоча, може статися і так, що буде команда-сенсація, яка зможе попсувати настрій згадуваним вище фаворитам.

Таке відбувається кожного чемпіонату, можливо буде й цього.

Також читайте:   Футбол. Ліга Європи. Наполі - Дніпро. Прев'ю до поєдинку

Збірна України

Радує, що на цьому святі футболу ми не будемо статистами, а також намагатимося здобути перемогу в першості.

Перші суперники синьо-жовтих по групі – команди: Німеччина, Польща та Північна Ірландія.

Дебютний поєдинок на Євро-2016 українська футбольна дружина зіграє вже цієї неділі, 12 червня з головними фаворитами змагань – німцями.

16 червня на нас очікує грати проти Північної Ірландії, ну і 21 червня буде битва з сусідами – поляками.

А ще на цьому чемпіонаті є велика загроза терористичних атак. Про це вже неоднораpово повідомлялося у ЗМІ. Тому, хто таки поїде на чемпіонат, тим людям треба бути максимально обережними в цьому плані.

Блог Воробуса також буде уважно слідкувати за матчами чемпіонату й обов’язково ваш автор буде ділитися своїми враженнями від побаченого.

Також у найближчі дні планую сходити у львівську фан-зону, яка починає функціонувати вже від сьогоднішнього дня. Подібні майданчики для перегляду футбольних поєдинків будуть окрім Львова ще у багатьох містах нашої держави.

Тому, як не крути, а свято футболу наближається…

Вболіваємо за Україну разом!!!

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*