Увага!!! Чорний ящик - Блог про Львів

Увага!!! Чорний ящик

mgame

Нарешті наступило літо, а це означає, що вже зараз можна буде як слід відпочити від важких холодних буднів.

Воробус також потрохи відпочиває, тому не дивуйтеся якщо публікації з’являються на блозі із тривалим запізненням.

І перше про що ми будемо сьогодні говорити, так це про вчорашній мій похід на гру «Що Де Коли?».

Так, так, два тижні тому спробував зіграти вперше.

Тоді, якщо не помиляюся, наша команда, яка називається – «Нові імена» зуміла взяти 7 місце із 23-ох команд, які приймали участь.

На цей раз любителів подумати мізками було ще більше, приблизно – 25-ть команд. Як і минулого разу місцем проведення гри була пивоварня «Старгород». Там ще в підвалі є спеціальний зал призначений для подібного роду ігор.

19 година 30 хвилин, команди зібралися, на сцену виходить ведучий з файного міста Тернопіль і гра розпочинається.

Якщо відверто сказати, то цього разу було значно веселіше чим минулого разу. Чому так?

Організатори вирішили проводити у перервах між раундами конкурси в яких їх учасники могли виграти бокал пива, сертифікати в закладах відпочинку тощо. Особливо запам’яталася забава коли на сцену покликали дівчат, які одягнені по-літньому. Вони окрім свого одягу ще й демонстрували свою фігуру. Оплески із залу лунали ще ті.

Дістався приз – квитки на лігу КВН і нашому капітану – Володимиру Крупчуку. Хлопчина напередодні зламав ключицю й міг аплодувати лише однією рукою. Це сподобалося ведучому і він покликав «однорукого бандита» на сцену.

Також читайте:   Зодіакальний гороскоп на 2017 рік (Рак, Лев, Діва)

Приколи, приколами, але й грати в гру і набирати бали також було потрібно.

В цій грі нам добре вдалося справитися з аудіо, відео-конкурсами, а також картинками. Досі не можу збагнути як наш член команди – дівчина Софія зуміла вгадати що на фото зображена маленька Ольга Фреймут. А на роздуми то давалося лише 30 секунд.

Воробус, як завжди, був на висоті у музичних конкурсах. Люблю я час від часу поспівати й від того й слова пісень запам’ятовуються. Менш вдало мені вдавалися розгадування фраз. Але, то таке… З часом і їх, думаю, буду вгадувати.

Загалом атмосфера й залі панувала хороша. Багато цікавих запитань, жартів, пива, красивих дівчат зрештою.

Щодо результатів, то у порівнянні з минулою грою, ми зіграли гірше. Підсумкове 17-е місце. Багато відповідей на запитання ми знали, але чомусь вписували у картки інші варіанти. Найбільш прикро було за питання про мультиплікаційного героя.

Але, то таке… Іншого разу зіграємо краще.

Гра завершилася, переможці отримали призи, а Воробус вийшов на вулицю й під проливним дощем пробігся додому. Навіть холодно не було, адже літо лише розпочинається.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*