Віртуальне або реальне життя

Віртуальне життя

Фотографія – це дуже чудова річ, яка дозволяє запам’ятати чудові моменти з нашого життя.

Колись раніше зробити фотографію було дуже важливою подією, а зараз в сучасному суспільстві це просто та доступно.

Майже всі на сьогодні мають телефони з якісними камерами і мають можливість зробити фото в будь-який момент.

З розвитком технологій що дозволяють нам робити фото в будь який момент та соціальних мереж наше життя почало ділитись на віртуальне та реальне, принаймні я таке помічаю. І як правило більшу увагу ми приділяємо віртуальному життю.

В кожного хто користується соціальними мережами завжди виставленні класні фото, які зображають все різноманіття життя власника фото. Гуляючи по місту напевно важко не зустріти хоча б декілька людей які не фотографувались.

Зустрілись з друзями – спільне фото, побачили щось цікаве на дорозі – фото, купили якусь річ – фото, зайшли поїсти – фото, гуляєм -фото, працюєм-фото, читаєм -фото, фільм -фото, фото, фото, фото. І так постійно, без фото ніяк. Тільки ми зробили фотографію, то зразу викладаємо її в інтернет.

Треба швидше показати всім, що і як я крутого роблю. І це іноді дратує , хоча не буду заперечувати – я сам роблю фото і викладаю їх в інтернет.

Дратує сам факт, що без цього іноді неможливо прожити. Буває, заходиш на сторінку якоїсь дівчинки і складається враження, що все що вона робить цілими днями це фотографується.

Виникає одне питання – Навіщо? Так, це класно коли є можливість зробити фото, можливо якісь оригінальні знімки та показати себе з іншої сторони. Але навіщо робити їх в такі великій кількості.

І в більшості випадків – це просто непотрібні, так названі, “селфі”. Навіщо? Невже постійне фотографування свого лиця та ще й самотужки, кривими руками, зробить тебе більш привабливою.

Також читайте:   Жити разом до весілля: за чи проти?

Так, це класно, ти виходиш красивою на фото, але не класно що ти робиш їх по декілька разів на день. А знаючи той факт, що з 10-20 зроблених фото більшість дівчат викладають 1-2, то можна взагалі зійти з розуму, коли в день дівчина викладає по п’ять-шість а то і більше фото кожного дня.

Бо складається враження, що вона живе щоб фотографуватись і нічим іншим не займається. З більшою кількістю таких дівчат навіть не поговориш нормально, їм тільки потрібно, щоб їм казали які вони красиві. Я не хочу сказати, що велика кількість фото в дівчини це погано, все має мати якусь міру. Взагалі подобається коли в дівчини всього лиш декілька фотографій в соціальних мережах, і то такі, які можна дійсно назвати фотографією, мистецтвом.

От це класно. І з такою людиною можна навіть нормально поспілкуватись, поговорити…

Живучи віртуальним життям ми просто виставляємо себе на показ, як експонати сучасного мистецтва. А як правило, сучасне мистецтво – це намагання зробити щось з нічого. Не потрібно бути такими, ми не експонати, ми живі люди, ми створені для того щоб жити, а не існувати.

А намагання виставити себе на показ нічого нам не принесе, крім якогось самовдоволення. Що викликає залежність і з часом приносить все менше задоволення, і в результаті нічого нам не залишає. Витрачати час на отримання такого задоволення це не вигідно для нас самих.

Ми всі потребуємо хороших друзів, які вірні нам і завжди можуть нас підтримати тому їм також треба приділяти час. Можливо я це все описав якось некоректно, але просто хотілося б бачити більше реального життя, ніж віртуального

Автор статті: Yar_Ik.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. Stakeholder 03.06.2016 пише:

    Більшість людей не влаштовує те якими вони є в реальному житті, тому в соцмережах вони стараються побудувати собі такий образ як вони хотіли б виглядати в реалі. Це набагато легше і швидше ніж змінюватися насправді, але ефект від цього сумнівний і короткотривалий, тому вони це роблять знов і знов.

  2. Петро 06.07.2016 пише:

    Ну щодо реального життя я притиримуюсь такої думки:
    В інтернеті ми показуємо те що хочемо показати. Говоримо те що хочемо сказати, можливо, обдумуючи кілька хвилин одну фразу. А різні там статуси в соцмережах це взагалі чужі слова. То ж чітко видно що в інтернеті спілкуватися простіше. Значно. Є час подумати, слова можна підкріпити якоюс картинкою чи музикою. Є навіть віртуальні подарунки 🙂 Ну а щодо фото, то тут я з автором згоден – фото в соцмережі варто міняти ну нехай раз на місяць. А щодо безлічі фоток – я з власного випускного маю лише 5 різних фото 🙂 з інших не значних подій жодного.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*