Воробус відвідав концерт Джамали на Alfa Jazz Fest у Львові - Блог про Львів

Воробус відвідав концерт Джамали на Alfa Jazz Fest у Львові

Джамала

Воробус не дуже великий прихильник фестивалів, але не сходити на широко розрекламований джазовий фестиваль під назвою – Alfa Jazz Fest, тим більше коли там виступає переможниця Євробачення-2016 від України – Джмала аж ніяк не міг.

Шостий за ліком фест підійшов до свого завершення й фінальним його акордом був виступ співачки Джамали.

На цей раз автор вирішив не робити жодних акредитаційних пропусків, а побув у ролі рядового глядача.

Все розпочалося із парку культури, де саме й відбувався фест та й згодом виступ співачки. Народ не сидить в цей прохолодний день літа, а відпочиває. Люду на Alfa Jazz Fest завітало досить таки багато.

Територію культурного свята навіть обгородили спеціальною решіткою. Щось так бачу цього року це все увійшло в звичку. То виставка ретро-автомобілів так проходила, тепер джазовий фестиваль.

На вході вас перевіряли стюарди на наявність заборонених предметів. Цікаво правда якими вони мають бути, адже той же алкоголь можна було у вільному доступі купити вже у фан-зоні.

У тій же фан-зоні зібралися всі ті люди, які не зуміли потрапити у імпровізований концертний зал, де й виступала згодом співачка. Читав в інтернеті, що квитки сюди коштували від 100 і до 300 гривень.

Також читайте:   26-й Форум Видавців у Львові. Що з квитками?

Багато це чи мало вирішувати вам. Воробус же з компанією розташувався поближче до людей, які розташовувалися хто як міг.

Хтось стояв і «тягнув» пивчана з медовухою, хтось ходив туди-сюди, а хтось, як ваш автор розмістився на футбольному полі у позі сидячи щоб переглядати на великому екрані виступ Джамали.

Там також було цікаво спостерігати за людьми. Хтось танцював, хтось просто насолоджувався співом, а хтось навіть бачив і заснув. Я би таки придумав тут більше альтернатив з сидінням, адже вічно сидіти на землі то якось трохи не так.

Сама ж Джамала порадувала, адже співала свої пісні на багатьох мовах, дякувала людям за підтримку, показала свого батька, який спеціально приїхав у Львів, а насамкінець ще й виконала пісню, яка як мінімум на рік стала хітом в Європі й не лише – «1944».

До речі, спеціально для фестивалю Джамала підготувала унікальну програму, яка отримала назву «The Soul of Jamala». – See more at.

Фестиваль завершився й чекає наступного року, щоб знову у місті Лева зібрати найкращих джазових співаків у місті Лева.

Насамкінець же, пропоную ще раз послухати пісню, яка перемогла на Євробаченні-2016 і виконала її співачка від України – Джамалаааааааааа:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*