Футбол. Чемпіонат Європи-2016. Визначилися півфіналісти змагань - Блог про Львів

Футбол. Чемпіонат Європи-2016. Визначилися півфіналісти змагань

Ісландія таки їде додому

Вчора у французькому місті – Париж матчем між збірними Франції та Ісландії завершилася чвертьфінальна стадія змагань чемпіонату Європи з футболу.

Тому, настав час підбити підсумки й поділитися своїми враженнями від цих поєдинків.

Отже, як я вже зазначав дебютант подібних форумів збірна Ісландії після перемоги над англійцями хотіла ще й у моїх думках перемогти й господарів змагань – збірну Франції.

Але, як кажуть, казка колись має завершитися й це сталося саме вчора у матчі з французами. Перед грою дивився на котирування букмекерів і можу сказати, що вони сумнівалися й перемозі Франції й виставляли досить високий коефіцієнт.

Проте, як показала гра, жодних проблем у господарів чемпіонату не було. Вони ще у першому таймі забили чотири голи без відповіді. У другій 45-ти хвилинці, звісно, що вже економили сили на півфінал. За те, сподобалися ісландці.

Вони бігли вперед навіть за рахунку 1-5 і за це їх полюбив багато хто.

Днем раніше супер матч відбувся між збірними Німеччини та Італії. Дехто навіть вже встиг охрестити цю гру фіналом турніру.

І справді, вже на такій ранній стадії зуміли зустрітися топ-збірні. Прогнозованою, що все затяглося: основний час зустрічі завершився внічию 1-1. Німеччина перемагала, але потім збірна Італії зусиллями Белуччі з «точки» зуміла вирівняти цифри на табло.

Також читайте:   Теніс. Us Open. Фінал. Вільямс перемагає Азаренко

Все перейшло в серію пенальті, де сильнішими такими виявилися німці й саме вони зіграють у півфіналі проти французів.

Ця гра відбудеться 7 липня у Марселі на стадіоні «Велодрром. Початок о 22 годині за київським часом.

Іншу ж півфінальну пару склали команди: Португалії та Уельсу.

Кріштіано Роналду й компанія теж лише у серії пенальті зуміли здолати опір поляків. Основний час в цій грі завершився внічию 1-1.

А от Уельс після того як програвав по ходу поєдинку 0-1 Бельгії, зумів не лише відігратися, а й здобути впевнену перемогу з рахунком 3-1.

Ось це так сенсація турніру. Бейл і компанія крокують далі й вже 6 липня будуть намагатися на стадіоні «Стад де Ліон» перемогти збірну Португалії.

А там вже й до перемоги в турнірі буде рукою подати.

Спробую спрогнозувати пару фіналістів. Отже, Воробус вважає, що у фіналі Євро-2016 зіграють збірні Португалії та Німеччини. І навіть здається що перші зможуть перемогти.

Як буде насправді, час покаже… Хто не знає, то скажу, що фінал заплановано на неділю, 10 липня.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*