Футзал. Перша ліга Львова. “Нові імена” – “Княжий ринок-2”. Анонс - Блог про Львів

Футзал. Перша ліга Львова. “Нові імена” – “Княжий ринок-2”. Анонс

Нові імена - Княжий ринок-2

Вже цієї суботи, 16 липня на футзальну команду «Нові імена» очікує поєдинок 9-ого туру серед команд першої ліги любительського футзалу Львова.

Хто буде суперником нашої команди в цій грі, чого слід від неї очікувати, з ким буде грати команда «Нові імена-2», останні новини зі стану колективу та багато іншого читайте далі.

Отже, після того як у минулому турі нам вдалося з потугами, але таки перемогти команду «Фуджікура», тепер на «Нові імена» очікує важке випробування – матч проти поточного беззаперечного лідера чемпіонату – «Княжого ринку-2».

У першому колі ми вже з ними грали й тоді нашому супернику круто пощастило. По ходу гри «Нові імена» перемагали з рахунком 2-0, мали шанси забити третій гол, а в кінці взяли й програли.

Буває… Є шанс взяти реванш? Важко сказати, адже у порівнянні з другим туром зараз є певні проблеми зі складом.

Досі лікуються брати Великі, травмований Крупчук. За те, повертається у склад після дискваліфікації в минулому турі – Тарас Николишин. Плюс, порівнюючи з тим же минулим матчем вже буде воротар.

От-от має вернутися у склад Тарас Михайлишин, а поки що Ігор Воробій потрохи набирає від гри до гри.

Щодо суперника, то нічого сказати не можу. В них завжди було кому грати. Єдине, що може зіграти з ними злий жарт – це розслабленість.

Також читайте:   Як Воробус відкрив для себе новий вид спорту - теніс

Зараз «княжий» попереду від другого місця з відривом у 5 очок.

Побачимо як буде… принаймні без бою ніхто здаватися не думає.

Початок цієї гри на полі «Електрон» о 12 годині 20 хвилин.

Щодо команди «Нові імена-2», яка виступає в третій лізі любительського футзалу Львова, то вона свій поєдинок 9-ого туру також проведе в найближчу суботу.

Суперник – колектив «Геометрія», який ще досі має в своєму активі 0 залікових балів. Давно казав, кажу й буду казати у майбутньому, що таких команд треба остерігатися.

Вони за медалі не боруться, але з туру до туру здобувають необхідний досвід й десь вони очки взяти можуть. Сподіваюся, що це станеться не у поєдинку з нами.

Поєдинок між командами «Нові імена-2» та «Геометрія» розпочнеться о 14 годині 50 хвилин на полі «Електрон».

В цій грі у ворота повернеться вже основний воротар команди – Андрій Крупак, який не зміг бути на грі у минулому турі. Також очікується дебют в другій команді – Володимира Ільківа, якого перезаявили в зв’язку з травмою Володимира Крупчука, який навряд чи зіграє ще в цьому сезоні.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*