Lifecell: халяві остаточно настав кінець - Блог про Львів

Lifecell: халяві остаточно настав кінець

lifecell

У рубриці «Мобілки та зв’язок» Ігор Воробус пише дуже рідко, а якщо це і робить, то вже мені дійсно щось або набридло, або ж накипіло.

І в даній публікації ми поговоримо про такий мобільний оператор зв’язку як – Lifecell (колишній Life).

Те, що халяві в цій компанії приходить кінець – це вже доконаний факт. Сьогодні вкотре в цьому переконався.

Як тільки автор почав користуватися послугами мобільного зв’язку, а сталося це десь приблизно на початку 2000-х років, то одразу ж вибрав собі оператора – Київстар.

Чому вибір впав саме на нього? Напевно тому, що його багато хто мав. Згодом задумався й погодився ввести у своє життя ще одного оператора – Life.

Пригадую в ті роки халява там була ще та. Абонент купував стартовий пакет, поповнював рахунок на десять гривень й говорив собі по 0 гривень за хвилину аж цілий рік.

Так тривало довго, а потім в мобільного оператора з’явилися нові власники. Якщо не помиляюся – турки й почалося. З кожним днем абоненти цієї мережі розуміли, що халяві приходить кінець.

Вашому автору в місяць приходила велика кількість повідомлень про те, що треба переходити на нові тарифи, залишати халяву й так далі.

Також читайте:   Якими бувають телефонні розмови у громадському транспорті

Маючи ще один діючий номер на Київстарі аж великого бажання щось змінювати не було.

Потім мене добровільно примусово заставили кожного місяця платити то 5-ть, то 10-ть гривень, щоб мати можливість спілкуватися в мережі по 0 копійок за хвилину.

Та думаю, ок, нічого мені не станеться якщо там раз в місяць заплачу ці гроші. За то, по 0 копійок за хвилину можна буде спілкуватися.

І ось буквально сьогодні приходить мені смс-повідомлення від Lifecell в якому мене сповістили, що халяві таки настав кінець і мій тарифний план остаточно закривають.

Відтепер, якщо я хочу й на далі спілкуватися по 0 копійок за хвилину в цій мережі, то прийдеться переходити автоматично на новий тарифний план. Тут вже прийдеться платити не багато, не мало, а 29 гривень в місяць.

Оператор повідомив, що тут будуть і безкоштовні хвилини на ніші оператори, й смс й так далі.

От тепер у мене дилема чи забивати болт на Lifecell чи відмовлятися від Київстару. Треба думати…

Але, відомо зараз одне, що мобільні оператори можуть будь-коли змінити свої умови, довічного нічого не буває й тарифних планів також. В даному випадку на Lifecell.

Побачимо що незабаром мені заспіває ще Київстар.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. kick 10.08.2016 пише:

    зараз вводять щось подібне як було раніше – тариф без абонплати, поповнюєш на 25грн і 3 місяці маєш безплатні розмови на лайф

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*