Навіщо впроваджувати такий автобусний маршрут на Високий замок? - Блог про Львів

Навіщо впроваджувати такий автобусний маршрут на Високий замок?

Автобусом на Високий замок

Любить Воробус писати на тему транспорту й вкотре це зробить. А все тому, що нещодавно дізнався новину, що у нашому місті впровадили новий маршрут.

Куди він їде, чи буде він популярним, який інтервал його руху та багато іншого читайте далі.

Отже, із настанням другого літнього місця, львівська міська рада, а точніше люди, які завідують транспортом, вирішили трохи повеселити громадськість тим, що ввели новий автобусний маршрут.

Звідки він їде та куди?

вул. Джерельна (кінцева ТЦ Форум) – пл. 700-річчя Львова – пр. В. Чорновола – театр ляльок – вул. Підвальна – вул. Лисенка – Високий Замок (кінцева) – вул. М. Кривоноса – вул. Театральна – пр. В. Чорновола – вул. Джерельна (кінцева ТЦ Форум).

А тепер Воробус різко розкритикує цей маршрут.

По-перше, якщо вже вводити подібні маршрути, то кінцевою зупинкою треба робити залізничний вокзал. Туристи приїздять у місто Лева, одразу ж їм цікаво, а де знаходиться Високий замок.

А тут і маршрутка під боком, вони в неї сідають та їдуть подивитися місто Лева з висоти. Але, знову ж таки, це треба робити так, щоб вони її дочекалися, а не маршрутка їздить раз на дві години.

Також читайте:   Яким має бути прокат велосипедів

Так можна і вмерти поки її дочекаєшся.

І ще можна було цю маршрутку впустити десь на вулицю Личаківську щоб був пасажиро потік і вона би заїздила плюс на Високий замок.

По-друге, кому буде цікаво сідати на автобус від ТЦ «Форум» на Високий замок. Туди ходить переважно молодь і якщо їм дійсно захочеться пройтися на вершину, то вони це зроблять пішки. Це ж не так далеко як здається.

Реально за хвилин двадцять-тридцять написаний вище маршрут можна обійти пішки, тим більше що погода зараз не дощова явно.

По-третє, вже пам’ятаю були впровадили маршрут з центру на Погулянку який так і ніхто ніколи не бачив. Кажуть, що він їздив, питання куди саме?

Реально бачу транспортному відділу нема чим зайнятися як придумувати яку-небудь дурну ідею.

Замість того щоб робити подібне можна подумати як впустити тролейбус до ТЦ «Кінг Крос Леополіс». Вже давно там напрошується збільшення кількості рухомого складу як і інших маршруток.

Тому, треба думати таки головою, а не іншим місцем.

Вже ввечері читайте чергову публікацію на нашому блозі про те, хто вийшов у півфінал тенісного турніру під назвою «Вімблдон» серед чоловіків.

Залишайтеся з нами…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*