Португалія – чемпіон Європи з футболу-2016 (відео) - Блог про Львів

Португалія – чемпіон Європи з футболу-2016 (відео)

Євро-2016

А на завершення цього дня поділюся своїми враженнями від вчорашнього фіналу чемпіонату Європи з футболу, що завершився вчора у Франції.

У ньому зустрілися: збірна Франції та Португалії.

До гри всі фаворитом називали саме господарів чемпіонату, але не все так склалося як гадалося. Перемогла більш скромніша збірна й саме вона зуміла вперше у своїй історії здобути перемогу на Євро.

Перелічувати всіх моментів зустрічі не буду, адже думаю більшість і так дивилася гру, а зосереджуся на цікавих моментах.

Португалія з Роналду і без нього

Як відомо, вчора португальська зірка у середині першого тайму отримала травму й прийшлося думати як грати без нього. Звісно, присутність Кріштіано на полі – це вже важливо, адже тоді він тримає захисників у напрузі, але й без нього, як покаже час, команда зуміла здобути перемогу.

Франція

Чесно скажу, таким шансом треба було скористатися виграти Євро-2016. Португалія – це не Італія, не Іспанія, не Німеччина й треба якось краще налаштовуватися на подібні матчі.

А що вони створили на протязі цілого матчу? Три моменти і то один із них був лише наприкінці другого тайму, коли м’яч влучив у стійку. Зрозуміло, що португальці гру відверто «сушили», але тим не менше треба думати як перемагати в таких матчах.

Також читайте:   З ким зіграє Металіст в Лізі чемпіонів?

40 років Португалія не могла перемогти Францію

Знаєте як кажуть, що існує якесь там прокляття, незручний суперник і так далі. Так от, це все лише вигадки. Якщо добре налаштуватися на гру, то можна кого-небудь обіграти.

Португалія це довела. Цікаво було послухати фразу мого хорошого приятеля, який сказав, що це високосний рік і в такі роки бувають незвичайні речі. У 2004 році перемогла Греція, у 1992 – Данія, у 2016 – Португалія.

Враження від чемпіонату

Особисто мені він сподобався через те, що було багато сенсаційних результатів. Хто б міг подумати, що так вдало зіграє Уельс, Ісландія; вилетять зі змагань так рано: Іспанія, Англія, та ж Україна не зможе вийти з групи.

Кращий гравець турніру

Офіційно визнали нападника збірної Франції – Грізмана. Він заслужив, але думаю що «Золотий м’яч» таки віддадуть Кріштіано Роналду.

Його збірна перемогла в турнірі, плюс мадридський Реал зумів перемогти в клубному турнірі під назвою – Ліга Чемпіонів.

Євро-2016 – це вже історія. Попереду нові відбіркові цикли в яких, будемо сподіватися добре виступить збірна України.

А Євро-2020 буде ще цікавішим, адже воно буде проходити не в одній, а в багатьох країнах.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*