Теніс. Вімблдон-2016. Переможців визначено - Блог про Львів

Теніс. Вімблдон-2016. Переможців визначено

Енді Маррей

Про гори ми поговоримо вже завтра, а поки що про спортивні події, адже вчора у Великобританії завершився черговий турнір Великого Шолому по тенісу, а у Франції – чемпіонат Європи по футболу.

Думаю, що ці події вартують вашої уваги.

Тому, спершу про теніс.

Отже, у чоловічому фіналі зустрілися: господар кортів – Енді Маррей та канадець – Мілош Раоніч.

До гри букмекери віддавали перемогу саме британцю. Як покаже час, згодом все так і сталося. Енді був кращим на корті й заслужено переміг у трьох сетах: 6-4, 7-6, 7-6.

Все-таки, після того, як турнір сенсаційно покинув серб – Новак Джокович, достойного конкурента Маррею не знайшлося. Десь міг ще побитися у фіналі – Федерер, але він перемагаючи у півфіналі згадуваного вище Раоніча 2-1 таки примудрився програти.

У жіночому фіналі між собою зустрілися завжди грізна американка – Серена Вільямс та німкеня – Кербер Ангелік.

Хто цікавиться тенісом, той знає, що цього року на турнірі в Австралії ці суперниці вже зустрічалися. Тоді, як це не дивно звучить, перемогу здобула саме німкеня.

Тепер же американка взяла реванш 7-5, 6-3 й, таким чином, зуміла здобути 22-й титул усовуй кар’єрі.

Також читайте:   Кубок України. У першому матчі попереднього раунду «Галицька здоба» поступилася «Максимусу» (відео)

У парних зустрічах окрилена успіхом Серена в парі з своєю сестрою Вінус зуміли без варіантів перемогти пару Бабош/Шведова.

Рахунок по сетах 2-0 (6-3, 6-4).

Чесно скажу, для мене ця перемога стала несподіваною, адже думав що «вікторію» на турнірі здобуде пара Хінгіс/Мирзя або російська пара Весніна/Макарова.

У чоловічому розряді перемогу здобули французи Ніколя Маю / П’єр-Південь Ербер, які були сильнішими за своїх співвітчизників – пару Жюльєн Беннето / Едуар Роже-Васслен – 6: 4, 7: 6, 6: 3.

Відзначу, що ця перемога стала другою для французького дуету, на турнірах Великого шолома. У минулому році пара виграла US Open.

Тут ваш автор ставив на американську пару: братів Брайанів. Але, схоже що вони потрохи здають свої позиції.

Наступний турнір Великого Шолому відбудеться наприкінці серпня. На цей раз провідні тенісисти поїдуть визначати кращого у США на відкритий чемпіонат Америки.

Ці ігри будуть проходити вночі за київським часом, тому любителям тенісу вже зараз треба набиратися терпіння та висипатися.

А поки що тенісисти відпочивають щоб вже незабаром взяти участь у Кубку Девіса. Там також буде цікаво…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*