Велосипедні доріжки з’являться у парку “Знесіння”, а також в Брюховичах - Блог про Львів

Велосипедні доріжки з’являться у парку “Знесіння”, а також в Брюховичах

Велосипедна доріжка у парку Знесіння

А завершальною публікацією сьогоднішнього дня буде пост знову ж таки на транспорту тему.

Якщо хтось думає, що автор забув за проект «Велосипеди» в якому я писав на тему велосипедів, то ті люди помиляються.

Воробус все читає, аналізує й по можливості старається викладати найцікавіше у світ. От і зараз розповім про те, які велосипедні доріжки в майбутньому з’являться у нашому з вами місті Лева.

Деякі з них вже почали будувати, а деякі лише в проекті.

Спершу про ті, що вже будують.

Отже, парк «Знесіння» й на далі розвивається. На початку липня тут почали будувати велосипедну доріжку, яка буде проходити від Чернечої гори й аж до залізниці.

Вона буде простягатися через місце, де зараз ґрунтова дорога. Зараз там тривають роботи по прокладанню дороги, бруківки та встановлення освітлення.

Здати в експлуатацію її мають вже у серпні місяці.

Цікаво як це все буде виглядати. Само собою, що спробую по завершенні робіт туди сходити або з’їздити й подивитися що там і як.

Головне щоб парк не «за…рали», а то вже знаємо ми випадки, коли все було супер аж поки не почалося будівництво або дитячого майданчика або ж дороги.

Також читайте:   Нові види електронних квитків у тролейбусах (трамваях) Львова

Повертаючись до теми велосипедних доріжок скажу, що ще одну будують в районі вулиці Варшавської. Вона простягатиметься у такий цікавий район нашого міста як Брюховичі.

Її планують завершити вже у 2017 році. Тут також буде спеціальна дорога, встановлять освітлення, а також розпізнавальні знаки.

Також буде цікаво, а чи не буде вона тут зайвою.

Щодо інших проектів, то у майбутньому велосипедна доріжка має з’явитися на Сихові. Тут завершуються роботи по прокладанню трамвайної колії. Не знаю чи цього року він такий поїде, але щось таки думаю що зась.

Ще не так мало робіт там залишилося й велосипедні доріжки не виключення. Вони мають бути як на проспекті Червоної Калини, так і на вулиці Сихівській.

Окрім цього, дороги для любителів покататися на двоколісних мають з’явитися ще далі по вулиці Городоцькій, а також на, увага, Рясне-2.

Пам’ятаю колись писав публікацію про велосипедну дорогу на Рясне-1. Там реально її нема куди прокладати. Побачимо як буде з Рясне-2.

На даний момент у Львові вже є 65 кілометрів велосипедних доріг. Вже до кінця цього року має бути близько 100 кілометрів, а до 2020 року цілих – 168 кілометрів.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*