Володимир Крупчук: “Оцінюю виступ команди “Нові імена” у першому колі змагань, як посередній”

Інтерв'ю після першого кола

Перше коло літнього чемпіонату з футзалу позаду, а отже настав час поговорити з організатором команди – п. Крупчком, який і поділиться своїми враженнями від виступу як першої, так і другої команд.

– Володя, завершилося перше коло змагань, як оціните проміжний виступ команди «Нові імена» у першій лізі: що вдалося, що навпаки бажає бути кращим, найкращий і найгірший матч команди за сім турів?

Оціню виступ команди, як посередній. Я знаю, що ми можемо здобувати набагато кращі результати. Нам трохи не таланило у першому колі. Ми втрачали очки у матчах, де могли здобувати їх на багато більше. Щодо найкращого і найгіршого матчу, я таких виділити не можу. Ми у всіх матчах боролись до кінця, у деяких здобували очки, у деяких не вдавалось. Але команда боролась.

Те що ми лише одну гру програли із різницею більше, ніж один м’яч, також показує силу нашої команди. Все ж якщо так брати, то виділю ігри проти Кордії та GTL. Із першими ми грали вп’ятьох, без замін, але зуміли забити три голи і вистояти, а з другими – ми «Нові Імена» по ходу гри поступались у 4 голи, але здобули впевнену перемогу 8:5.

– Чи не шкодуєте що цього року заявилися в одну з найсильніших ліг, адже в тій же другій лізі постійно боролися за призові місця, а зараз перебуваєте у середині турнірної таблиці?

Аніскільки не шкодуємо. У першій лізі дуже цікавий чемпіонат, усі команди практично рівні, і ми в їх числі. Знаючи те, що наша команда, любить недооцінювати суперників, то не факт, що у другій лізі ми б не опинились у середині таблиці.

Але загалом для всього свій час: минулого року ми перемогли у другій лізі влітку. Може вже досить, і потрібно дати шанс іншим. 🙂

– Які завдання стоять перед командою в цьому сезоні?

Наше завдання одне, поборотись за призові місця як у першій, так і у третій лізі. Щоб на нагородженні наприкінці чемпіонату дві команди сиділи за одним столом і отримали свої медалі. Але для цього потрібно ще працювати.

– Чи планується підсилення у другому колі, адже зараз якраз наступає період дозаявок?

До мене звертаються деякі гравці, щодо підсилення у другу команду. Але поки що в роздумах, чи потрібні нам ще люди зараз на літній сезон у другу команду. На наступний сезон, точно будуть потрібні гравці, а зараз ще не визначився.

Щодо головної команди, то там можливе непогане підсилення на друге коло. Але відкривати прізвища я не буду. Все побачите невдовзі.

Також читайте:   Олег Селедець: Завдяки ФК «Галицька здоба» чемпіонат Городоцького району став ще сильнішим

– У цьому сезоні з’явилася ще й команда «Нові імена-2», що скажете за її виступ, і само собою чи стоять перед нею турнірні завдання?

– Як я вже сказав вище, перед командою стоїть завдання потрапити в призери, щоб бути присутніми на нагородженні. Але якщо команда не потрапить у призери – це не буде вважатись катастрофою. Адже «Нові Імена-2» створили для того, щоб молоді гравці і ті що не попадають у першу команду мали змогу зігратись, проявити себе у змагальному ритмі. Так, я вважаю друга команда вже дає свої плоди. Зокрема одним із лідерів команди став Андрій Великий, який довгий час не грав у футзал і спочатку губився, але з гри до гри Андрій добавляє і скоро він буде грати так, як колись виступав за «Нові Імена» у чемпіонаті Львівської області.

Також сподіваюсь на прогрес інших молодих гравців. Поки що найкраще серед них проявили себе Микита Гультяєв та Володимир Вовчанський.

– Вже зараз хтось може підсилити першу команду?

Як я вже й казав, є деякі напрацювання. Говорити не буду, але у команди буде підсилення, якщо не зараз, то на зимовий сезон точно.

– Як вам взагалі змагання цього літа? Назвіть плюси та мінуси цьогорічних змагань?

Ви знаєте, Асоціація прогресує. Мені дуже подобається, що добавляється оперативність в опрацюванні відео і у створенні відеороликів. Вже у неділю, а то й суботу ввечері можна глянути матчі Гранд ліги, а в неділю ввечері чи понеділок – матчі першої ліги. Також оперативно працює людина, яка обробляє фотографії. Ще би порадив попрацювати в напрямку статистики, щоб на сайті вчасно з’являлись протоколи матчів, оновлювались бомбардири. Ну і така найсерйозніша проблема, на даний момент, це апеляції гравців під час матчів до арбітрів, часті бійки.

Вважаю у цьому плані, Асоціації також потрібно попрацювати, щоб покарання для надто емоційних гравців, які ще й дають волю не тільки словам, а й і рукам і ногам, було більш жорстким. Також можливо керівництву Асоціації слід задуматись і з часом початку матчів. Адже влітку о 12-15 годинах спека неймовірна. Можливо б варто було зробити так, щоб дві ліги грали зранку, до 12, а дві інші ліги – після 17 години. Поки серйозних прецендентів не сталось, але все може бути. Грати у таку спеку не дуже добре для здоров’я.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*