Футбол. Чемпіонат України. Карпати програють Зорі (відео) - Блог про Львів

Футбол. Чемпіонат України. Карпати програють Зорі (відео)

Зоря 2-1 Карпати

У 5-ому турі чемпіонату України з футболу львівські Карпати на виїзді зустрічалися з одним із лідерів чемпіонату та учасником Ліги Європи – командою Зоря.

На жаль, наша команда знову програла із рахунком 1-2.

Після прикрої поразки в минулому турі від Шахтаря, коли «леви» вели у рахунку 2-0 й згодом поступилися з рахунком 2-3, на гру з Зорею Карпати виходили з однією метою – здобути залікові очки.

У нас й на далі мінус (на даний момент -1 бал й останнє місце в турнірній таблиці), а як сказав, нападник клубу – Бланко-Лещук, завдання на сезон – потрапити в призову шістку, яка й розіграє медалі та місця в єврокубках.

В порівнянні з матчем проти Шахтаря наставник нашої команди склад змінювати не став й випустив на поле тих же футболістів.

І варто сказати, що спочатку такий крок був виправданим. Карпати грали непогано й були дуже близькими щоб відкрити рахунок у зустрічі.

Але, як це часто трапляється забили першими господарі поля. Після серії рикошетів відзначився – Артем Гордієнко.

Звісно, що наша команда побігла відігруватися й щастя, що ще до перерви ми не отримали другий гол у свої ворота. Зоря мала велику кількість моментів, але не забивала.

Також читайте:   Теніс. Roland Garros. Надаль знову перемагає

А так інтрига збереглася й в другому таймі футбол став ще цікавішим. Львівська команда влаштувала з луганською відкритий футбол. Звісно, що за такої гри ближчими до успіху були таки гравці Зорі.

Вони й заб’ють другий гол наприкінці зустрічі після масованої атаки. Голом відзначиться Караваєв. Але, й це ще буде не все.

Кінцевий рахунок в зустрічі на 89-й хвилині встановить юний гравець Карпат – Лабай, який відзначиться після подачі з флангу.

1-2 – знову поразка й тепер в наступному турі проти клубу Олімпік треба неодмінно перемагати щоб не залишатися останніми в турнірній таблиці.

Суперник з початку чемпіонату набрав 4 очки й також грає м’яко кажучи не так, як цього від них очікують вболівальники. В цьому турі Олімпік на своєму полі з рахунком 0-2 програв Олександрії Володимира Шарана.

Побачимо як буде, а поки що нагадаю, що цей матч відбудеться 28 серпня на стадіоні «Арена Львів». Початок о 17 годині й пряму трансляцію гри можна буде переглянути на телеканалі «2+2».

Відео ж голів у матчі Зоря – Карпати можна переглянути в наступному відео:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*