Футбол. Фінал Кубка Регіонів ФФУ. Львівська область поступається Кіровоградській - Блог про Львів

Футбол. Фінал Кубка Регіонів ФФУ. Львівська область поступається Кіровоградській

Львівська область програє Кіровоградській

Вчора у місті Бориспіль (Київська область) відбувся фінал Кубка регіонів ФФУ-2016 у якому між собою зустрілися команди Львівської та Кіровоградської областей.

Перемогу здобули номінальні гості (Кіровоградська область-авт.) із рахунком 2-0.

Матч несподівано почався з разючої атаки номінальних господарів поля.

На 1 хвилині матчу 16 номер – Назар Цюпка мав можливість відкрити рахунок, але не влучив по м’ячу (це був один з найнебезпечніших моментів збірної Львівської області за час першого тайму).

Після цього епізоду гра вирівнялася. М’яч тримався в центрі поля. Номінальні гості поступово заволоділи ініціативою, і це призвело до небезпечного моменту. На 10 хвилині кіровоградці вивели Боженка “на побачення” з Чачунем, але переграти воротаря львів’ян Олександру не вдалося.

На 17 хвилині «кіровоградці» провели ще одну небезпечну атаку. Діагональний пас на правий фланг у виконанні Едуарда Грига пройшов точно в ноги Гулшенко і Андрій обігруючи суперника, виконав небезпечний простріл, але на нього ніхто не відгукнувся. Старання «Зелених» були винагороджені на 18 хвилині після чергової, цього разу вдалої комбінації.

На 18 хвилині м’яч відскочив до Сінчікова, який точно пробив по воротам не залишивши шансу кіперу львів’ян. 1-0.

Після пропущеного голу за логікою речей, львів’янам потрібно було відіграватися. І у них була реальна можливість це зробити.

На 23 хвилині «дев’ятка» львів’ян Сухий виконав небезпечний навіс в штрафний майданчик, але на цю передачу ніхто не відгукнувся. Після цього епізоду ініціатива знову перейшла до гравців в зелених футболках. Вони виглядали свіжіше, видно було їх бажання відзначитися ще.

Це сталося на 38 хвилині.

Черговий стандарт – кутовий (варто відзначити, що всі стандарти, більшість з яких носили небезпечний характер, виконував саме капітан гостей) у виконанні капітана Кіровоградської області Андрія Сорокіна перервав своїм виходом воротар, але не розрахував зі своїм виходом з воріт. М’яч потрапив до автора першого забитого м’яча Сінчікову, який виконав навіс у бік воріт господарів, а Корчинський переправив його у ворота 0-2.

Тренер господарів Руслан Брунець після другого пропущеного гола вирішив не відкладати можливість замін в довгий ящик і вже на 41 хвилині матчу була проведена перша заміна. Замість Андрія Сухія на поле вийшов Володимир Заваляк. Кінцівка тайму все ж була за господарями.

Форвард «червоних» Назар Цюпка поборовся і заробив штрафний удар на лівій бровці поля, але львів’яни не змогли піти за рівного рахунку. Костенко був на місці. Так і завершився перший тайм 0-2.

Як не дивно другий тайм почався із замін з боку обох команд. Гравці, що вийшли на поле після перерви були покликані освіжити гру.

На 49 хвилині «свіжий» Тимошевський прорвався по лівому флангу і виконав навіс на Сінчікова, але Артем пробив вище воріт. 51 хвилина здавалося б обрадувала господарів.

Львів’яни забили гол, але на їх превеликий жаль його скасували, тому що перед цим був зафіксований фол в атаці.

М’яч в основному перебував на половині поля збірної Львівської області, і це призвело до того, що в одному з епізодів Чачунь віддав точну передачу, тільки супернику, м’яч відскочив до Кобуладзе, але Гіоргі пробив вище воріт. Небезпечно пробивав Согутовський, практично з центра поля – Чачунь лише в красивому стрибку перевів м’яч на кутовий. Ближче до середини другого тайму тренера обох команд знову почали освіжати гру новими виконавцями.

Також читайте:   Футбол. Чемпіонат України. Кривбас 1:1 Карпати (відео)

Час минав а рахунок на табло не змінювався, тому львів’яни поступово почали прибирати ініціативу до своїх ніг.

Але, це не завжди виходило впевнено.

В одному з епізодів після перехоплення м’яча гравцем гостей Кобуладзе, львів’янину Фостаковському нічого не залишалося робити як порушити правила за що він отримав жовту картку.

Починаючи з 75 хвилини, футболісти Львівської області контролювали хід гри. Це не дивно, адже часу залишалося все менше і менше, а забитого (зарахованого) голу в їх активі не було.

На 82 хвилині чергова небезпечна атака у виконанні господарів призвела до того, що гравцеві гостей Олегу Марковцю нічого не залишалося зробити, як порушити правила.

Підсумок – друга жовта картка (перша була отримана за схоже порушення), яка перетворилася у вилучення.

Гості залишилися в меншості. Здавалося все йде до того, що збірна Львівської області незабаром відкриє рахунок своїм забитим голам. Але чи їх атакам не вистачало логічного завершення, або м’яч потрапляв у суперників і вони миттєво виносили його подалі.

Компенсовані арбітром 4 хвилини до забитого голу з боку обох команд не привели. Як підсумок, 0-2 на користь збірної Кіровоградської області, яка в жовтні місяці відправиться в Мальту представляти нашу країну вже на міжнародній арені.

Протокольні дані:

Кубок Регіонів ФФУ. фінальний матч
Київська область, м .Бориспіль, Стадіон “Колос” 30.08.2016

Збірна Львівської Області – Збірна Кіровоградської області – 0: 2

Голи: – Артем Сінчіков (18), Максим Корчинський (37)

Попередження: Фостаковський (71), Грицик (87) – Боженко (39), Сінчіков (65), Марковець (73), Согутовскій (84)

Вилучення: Марковець (82) – Повторне попередження.

Збірна Львівської області: 1-Роман Чачунь (в) (12- Олег Чеботар, 90 + 2), 3-Ростислав Михальчук (к), 8-Олег Підлісецький 9-Андрій Сухий (2-Володимир Заваляк 41), 11-Ігор Леськів (4-Павло Іванишин 61), 14-Іван Юськевич, 15- Руслан Грицик (18-Іван Ковалик 88), 16- Назар Цюпка (7-Назарій Милецький 73), 17- Роман Танечник (5 Святослав Гірний 46), 19 – Богдан Фостаковський (10 Артур Теміров 76) 20 Михайло Кіт-Копиляк

Збірна Кіровоградської області: 12- Ярослав Костенко (в), 5 Артем Ковтуненко, 10 Максим Корчинський, 19- Олександр Боженко (77- Денис Височан 89), 21-Артем Сінчіков (44- Віталій Кулик 66), 22- Едуард Грига (9- Володимир Марчук 86), 28- Андрій Глущенко, (99 Владислав Тимошевський 46) 31-Андрій Сорокін (к), 33- Олег Марковець, 55- Гіоргі Кобуладзе, 88- Дмитро Согутовський Запасні: 30 Сергій Панібратець,
Бригада арбітрів: Арбітр- Віктор Арановський (Київ), 1-й асистент – Юрій Зоренко (Київ), 2-й асистент – Сергій Старча (Київ), 4-й арбітр – Владислав Дорош (Київ)

Більше фото тут.

Петро Лісовський, Аматорський спорт України.

Автор статті: Прес-служба АФЛУ.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*