Футбол. Кубок України. “Рух” програє “Арсеналу” та вибуває зі змагань - Блог про Львів

Футбол. Кубок України. “Рух” програє “Арсеналу” та вибуває зі змагань

Рух - Арсенал

Вчора у місті Винники, що біля Львова відбувся футбольний поєдинок другого раунду Кубка України в якому місцевий клуб «Рух» зустрічався із клубом з Києва – командою «Арсенал».

На цю гру завітав і ваш автор й нижче поділюся своїми враженнями від побаченого.

Спершу про організаційні моменти.

На цей раз Воробус вже був хитріший, адже приїхав на гру не коли вже вона тривала, а приблизно за 40 хвилин до її почату. В цей час людей на стадіоні імені Богдана Маркевича було ще мало, а вже ближче до початку нарід підтягнувся.

Хоча, якщо порівнювати попередню гру чемпіонату з клубом «Балкани» і цю, то на минулій вболівальників було куди більше. Мабуть далося взнаки те, що футбольний поєдинок випав на будній день, коли багато людей ще на роботі.

Тепер переходимо до футболу.

Щоб наші читачі мали уявлення хто грав із «Рухом» скажу, що «Арсенал» – це новостворена команда, яка зараз виступає у першій лізі України. Поки що там вона посідає 11-е місце в турнірній таблиці й грають за неї переважно молоді виконавці.

Винниківську команду, думаю, зайвий раз представляти не треба.

Якщо чесно, перед грою ставив на нашу команду. Але, як показала гра, «Руху» ще треба набиратися досвіду аби виступати гідно проти команд тієї ж першої ліги.

Чи то суперник був сильніший, чи гравці не відновилися як слід після суботньої гри з командою «Балкани», але вчора «Рух» виглядав якось не свіжо. Хлопці багато переміщалися, але попереду в них майже нічого не виходило.

Також читайте:   Футзал. Товариський матч. Україна 5:1 Чехія

Так, потім буде не зарахований гол від головного рефері поєдинку, але це були поодинокі моменти в грі. Гості виглядали краще й раз за разом турбували кіпера Винник – Юрія Шевчука.

Свого «Арсенал» добився в кінці першого тайму коли після провалу захисту нашої команди рахунок було відкрито.

0-1 після першої 45-ти хвилинки й в другому таймі треба відігруватися.

Відновлюється гра й знову ж таки моментів нема. Ми ніби контролюємо гру, а до небезпеки фактично недоходить.

Чого не скажеш про гостей, які завдяки двом контратакам зуміли довести рахунок в зустрічі до 0-3.

Люд потрохи почав залишати стадіон… Не такого вони очікували від місцевих улюбленців. І нарешті вони прокинулися.

«Рух» влаштував навалу на ворота гостей і досить швидко завдяки голам Бориса Баранця та Олега Шептицького вдалося скороти рахунок до мінімуму.

Суддя додає 4 хвилини, гравці «Арсеналу» всіма можливими шляхами затягують час й навіть при такій ситуації клуб з Винник міг врятуватися. Чудовий момент мав все той же Борис Баранець, але з вигідної позиції схибив.

2-3 і клуб з Києва крокує далі. «Рух» же тепер зосередиться на внутрішніх змаганнях.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*