Футбол. Ліга Європи. Шахтар у гостях перемагає Істанбул (відео) - Блог про Львів

Футбол. Ліга Європи. Шахтар у гостях перемагає Істанбул (відео)

Шахтар перемагає Істанбул

Вчорашній день в Європі проходив під акомпанемент поєдинків Ліги Європи. Це вже останній раунд перед поєдинками групового етапу, тому українська команда – донецький Шахтар хоче зіграти хоч тут.

Вболівальники ще й досі пам’ятають ганебний виліт з Ліги Чемпіонів. Все-таки, таку команду як Янг Бойз «гірники» мали проходити й зараз боротися за виступ в найпрестижнішому змаганні Європи.

Тим не менше, що маємо, те маємо… І приходиться грати тут…

Суперником на шляху нашої команди до групового етапу Ліги Європи виступив клуб – Істанбул, що минулого року зайняв у своєму чемпіонаті 4-е місце й зараз всіма силами пробує пройти далі.

Перед грою були побоювання за результат. А все через те, що українська команда зараза багато пропускає, нестабільно проводить матчі.

От, скажімо, у матчі чемпіонату з Карпатами Шахтар програвав 0-2, а потім зумів здобути перемогу. Із згадуваним вище клубом Янг Бойз взагалі було провалено другу частину гри й у підсумку поразка 0-2.

Вчора також один тайм ми програли. Добре хіба, що до цього було зроблено необхідний гандикап у рахунку.

Так, як вчора провели перший тайм «гірники», вони чимось мені нагадали Шахтар зразка Мірча Луческу. Команда вийшла на поле, швидко зробила результат й вже потім грала по рахунку.

Також читайте:   Ера ще одного "фізрука" нарешті завершена

Здивувало мене те, що глядачів на турецькому стадіоні було не так багато як цього очікувалося. Це ж Туреччина, тут вболівальники, традиційно, шаленіють від футболу. Стадіон же був заповнений приблизно на третину.

З перших хвилин гри гравці Шахтаря створювали момент за моментом й на 24-й хвилині беззаперечна перевага втілилася у гол коли після удару Ракицького гравець команди суперника зрізав «шкіряного» у свої ворота.

А під кінець першого тайму чудовий удар вдався Віктору Коваленку.

2-0 після першого тайму й в другій 45-ти хвилинці можна вже грати по рахунку.

Так і сталося й все на що спромоглися господарі – це забити гол престижу з пенальті.

Шахтар здобуває дуже потрібну перемогу з рахунком 2-1, а це означає що рівно через тиждень у Львові, на стадіоні «Арена Львів» треба буде просто вийти і грамотно провести матч-відповідь.

Атакувати вже треба буде нашим гостям, а Шахтар у свою чергу може зосередитися на грі в обороні й проводити контратаки, а ми вони це люблять.

Насамкінець, пропоную переглянути відео забитих голів у вчорашньому поєдинку між командами Істанбул та Шахтар:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*