Футзал. Чемпіонат України. Енергія у прем’єрному матчі перемагає Кардинал-Рівне (відео) - Блог про Львів

Футзал. Чемпіонат України. Енергія у прем’єрному матчі перемагає Кардинал-Рівне (відео)

Валерій Легчанов: є перемога

У першому турі чемпіонату України з футзалу львівська Енергія на своєму майданчику приймала гостей із міста Рівне – команду Кардинал.

На радість львівським вболівальникам гри «5на 5» гра завершилася перемогою саме нашої команди з рахунком 3-1.

Але, про все по-порядку.

Отже, черговий футзальний сезон стартував.

У ньому на цей раз буде приймати участь не багато, не мало, а 10-ть команд. Серед них і чемпіон країни – львівська Енергія.

Після того, як у минулому сезоні наші хлопці зуміли перемогти досить таки сенсаційно, думаю що захистити титул буде ще важче. Це підтвердив поєдинок за суперкубок країни, де наша команда розгромно поступилася харківському Локомотиву 0-7.

Хоча перед грою багато говорилося про те, що «залізничники» зараз не такі, як це було минулого сезону. Причина – фінансові труднощі й відхід великої кількості гравців.

Як то кажуть, це їхні проблеми. Нас же більше цікавила гра Енергії, а саме чи зможе команда добре підготуватися до гри з Кардиналом.

Перше що кинулося в очі, так це те, що повернувся у склад основний воротар – Кардаш. Володя відновився після травми й саме його впевнена гра на останньому рубежі стала запорукою успіху в грі з Кардиналом.

Також читайте:   Гранд ліга Львівщини. «Галицька здоба» та «Фуджікура» переможця не виявили

З перших хвилин гри господарі паркету кинулися атакувати й досить швидко на 2-й хвилині Роман Кордоба ударом із-за меж штрафної відкрив рахунок в зустрічі.

1-0 і стало легше. Гості з Рівне пробували огризнутися, але за винятком одного небезпечного моменту в 1 таймі вони більше нічого не зуміли створити.

Цікавіше стало в другій 20-ти хвилинці, коли гості пішли великими силами вперед, а господарі почали грати на контратаках.

На 27-й хвилині одна з таких завершилася голом від Тараса Кузя.

Кардинал не думає здаватися й випускає п’ятого польового гравця й за п’ять хвилин до кінця гри скорочує рахунок в зустрічі до мінімуму.

Запахло смаженим? Та ні, адже до кінця гри швидше «енергетики» могли відзначитися втретє, чим гості з Рівне вирівняти рахунок на табло.

Так воно потім згодом і станеться, коли за хвилину до завершення зустрічі Василь Денис поставить крапку в зустрічі.

3-1 не впевнена, але таки перемога Енергії, яка стала для нового головного тренера команди – Валерія Легчанова прем’єрною на посаді головного в екстра-лізі.

Вже 27 серпня наша команда зіграє на виїзді проти одного з можливих фаворитів цьогорічного чемпіонату – команди Ураган. Саме ця має показати нащо здатна цьогорічна Енергія.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*