Футзал. Чемпіонат України. Ураган 5:1 Енергія (відео) - Блог про Львів

Футзал. Чемпіонат України. Ураган 5:1 Енергія (відео)

Енергія знову програє

У другому турі чемпіонату України з футзалу львівська Енергія на виїзді зустрічалася із командою з Івано-Франківська – Ураган.

На жаль, гра завершилася нашою поразкою з рахунком 1-5.

«Енергетичні» дербі завжди відзначалися своєю безкомпромісністю. Не став винятком і вчорашній поєдинок між Ураганом та Енергією.

У міжсезоння в командах відбулися кадрові перестановки. До складу Урагану перейшли такі гравці як: Сімка, Шотурма, Коваль. В Енергію ж можна сказати що повернулися такі гравці як: Багряк, Струк та Кордоба.

Хоча, помітно з початку чемпіонату, що щось поки в колективі не так. Фіаско у матчі за суперкубок України (поразка від Локомотива 0-7, авт), потім вимучена перемога над Кардиналом у 1 турі чемпіонату, ну і вчорашня поразка від Урагану.

Розпочався вчорашній поєдинок із голу в наші ворота. Вже на 3-й хвилині фатальної помилки у воротах допустився Володимир Кардаш, який невдало виніс м’яч зі своєї штрафної, цим подарунком скористався Сімка, який відправив «шкіряного» у незахищені ворота.

Звісно, що наша команда одразу ж кинулася відігруватися, моменти були, але реалізація підводила.

Ураган також не відсиджувався в обороні, дві наші ворота рятувала поперечина, а на 18-й хвилині наша команда заробила шостий командний фол.

Також читайте:   Турнір «V9KY». «Галицька здоба» втратила перемогу в грі з «Левами» в прем'єрному матчі Суперліги турніру «V9KY».

До м’яча підійшов Зварич і чудово виконав 10-ти метровий.

0-2 після першого тайму й «коучу» Енергії є над чим задуматися у перерві.

На жаль, потрібних висновків зробити так і не вдалося, адже вже за 6-ть хвилин після відновлення гри атака за участю Коваля та Корсуна завершилася голом останнього.

0-3 й після цього львівська команда перейшла на гру в 5-ть польових.

Згодом один гол завдяки Тарасу Кузю відіграти таки вдалося, але цього було мало для здобуття необхідного результату.

А тут ще й в кінці зустрічі дві обрізки гравців Енергії призвели до голів у наші ворота.

Звучить фінальна сирена, яка фіксує впевнену перемогу команди Ураган із рахунком 5-1, а це означає, що франківці доганяють у турнірній таблиці Енергію.

Відтепер команди мають у своєму активі по 3 залікових очки й чекають наступного туру, а він відбудеться вже у жовтні місяці. Пов’язано це з тим, що вже 10 вересня у Колумбії стартує чемпіонат світу з футзалу, де буде приймати участь і наша національна збірна.

Будемо за неї вболівати, а поки що, насамкінець, пропоную переглянути відео забитих голів у поєдинку між Ураганом та Енергією:

Фото: uragan.if.ua.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*