Футзал. Перша ліга Львова. “Нові імена” – “De Luxe”. Анонс - Блог про Львів

Футзал. Перша ліга Львова. “Нові імена” – “De Luxe”. Анонс

Нові імена - De luxe

Вже завтра на команду «Нові імена» очікує матч передостаннього туру серед команд першої ліги, які проходять під егідою асоціації любительського футзалу Львівщини.

Черговим нашим суперником буде команда з лідируючої трійки, яка ще має всі шанси на друге місце – клуб «DE Luxe».

Чого слід очікувати від цієї гри, які останні новини зі стану команди «Нові імена» та багато іншого читайте далі.

Отже, спершу звернемося до історії.

У першому колі змагань ми вже з цією командою грали. І тоді бойова гра завершилася внічию 5-5. Напруженим був матч.

Пригадую тоді «Нові імена» були ближчими до перемоги, постійно вели у рахунку, але прикра помилка в захисті наприкінці гри перекреслила всі наші зусилля на «вікторію».

Як буде цього разу? А це вже дуже й дуже важко сказати, адже в нашої команди є серйозні проблеми зі складом. Дай Бог щоб ми зуміли назбирати п’ять! чоловік на гру.

Ільків, Бутрин, Копій не можуть бути на грі через сімейні обставини, травму має Роман Ковалик, не дуже добре себе почуває – Сергій Нікітін.

Одним словом, проблеми є й досі невідомо як ми будемо їх вирішувати. Ну, а якщо на гру ми таки зможемо вийти, то будемо робити все щоб здобути позитивний результат.

Також читайте:   PARIMATCH Екстра-ліга. 8 тур. «Продексім» – «Ураган» – 2:1 + ВІДЕО

Схоже що взимку на наш клуб очікують серйозні кадрові зміни.

Нашому супернику – клубу «DE Luxe» більше треба думати про здобуття трьох залікових пунктів, адже вони ще мають всі шанси на підсумкове друге місце по завершенні чемпіонату.

Хоча, не сказав би що в них також аж так багато ходить людей на матчі. Це клуб, де форму підтримує багато футболістів з великого футболу, а вони вже зараз розпочали свої виступи у командах.

Тим не менше, побачимо як буде. А поки що нагадую, що поєдинок між командами «Нові імена» та «De Luxe» розпочнеться о 14 годині на полі «Електрон».

Щодо другої команди, то вона свій поєдинок 13-ого туру проведе о 15 годині 40 хвилин.

Суперником «Нових імен-2» в цій грі буде команда «Електрон» і це буде центральний поєдинок усього чемпіонату адже якщо наша команда перемагає, то достроково може здобути медалі.

Якщо ж програє, то самі розумієте що буде…

Вболіваємо за наші команди разом й само собою очікуйте на оперативні онлайн-результати в групах соціальних мереж команди «Нові імена».

А вже наступного дня будуть звіти про цю гру на блозі який ви зараз читаєте.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*