Футзал. Перша ліга Львова. “Нові імена” – “GTL”. Анонс - Блог про Львів

Футзал. Перша ліга Львова. “Нові імена” – “GTL”. Анонс

Нові імена - GTL

Останній робочий день тижня наступив, а це означає, що вже незабаром на нас очікують такі бажані вихідні на яких вже можна буде як слід відпочити.

Це будемо робити потім, а поки що на Воробуса й команду «Нові імена» очікують нові футзальні баталії на чемпіонаті, що проходить під егідою асоціації любительського футзалу Львівщини.

З ким на цей раз зіграють «Нові імена», останні новини зі стану нашої команди та багато іншого читайте далі.

Отже, спершу про першу команду. Після того, як у минулому турі ми знову не змогли довести до логічного завершення виграшний поєдинок, шанси на медалі в нас остаточно зникли.

Тому, в наступних трьох турах що залишилися «Нові імена» можуть вже розслабитися й грати у своє задоволення. Результат вже так сильно не тисне.

Найближчий суперник – команда «GTL».

Чого слід очікувати від цієї гри?

У першому колі ми вже з ними грали й тоді, по ходу матчу програючи з рахунком 1-5, таки вдалося схилити шальки терезів на свою сторону використовуючи тактику з п’ятим польовим гравцем.

Як буде цього разу? Важко сказати, адже знову в нашої команди є істотні проблеми зі складом. І це після того як у минулому турі нарешті прийшли на гру фактично всі що є в заявці.

Також читайте:   Футзал. Чемпіонат України. Енергія 2:2 Локомотив (відео)

Стара травма далася чути у Романа Ковалика, який вибув з гри приблизно на днів десять й у матчі з «GTL» він точно не зіграє. На останньому тренуванні ще й травмувався один із лідерів команди – Сергій Нікітін і його участь у матчі також під великим питанням, плюс через сімейні обставини не зіграє «воротар» – Денис Бутрин.

Щодо суперника, то в минулому турі їх прийшло на гру рівно шість чоловік. Думаю, що цього разу їх буде більше. Тому, очікую на важкий поєдинок. З «GTL» ми завжди граємо важко.

Початок цієї гри о 14 годині 50 хвилин на полі «Електрон».

Щодо другої команди, то вона також недорахується кількох гравців. Основна проблема в майбутньому матчі, а хто ж буде стояти на воротах адже Денис Бутрин буде відсутнім, а основний воротар – Андрій Крупак відновлюється після травми голови у матчі з клубом «ФЕСТ».

Не знаю правда чи команда «Нова поліція» прийде на гру, адже минулого туру вони не зібралися. Тим не менше, нашій команді треба виходити та перемагати. Медалі так близько й втрата очок аж явно не входить у наші плани.

Ця гра розпочнеться на полі «Електрон» о 13 годині 10 хвилин.

Запрошуємо підтримати наші команди.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*