Футзал. Перша ліга. “Нові імена” програють “GTL” - Блог про Львів

Футзал. Перша ліга. “Нові імена” програють “GTL”

Нові імена програють

В 11-ому турі першої ліги футзалу Львова на команду «Нові імена» очікував поєдинок проти останньої команди цьогорічної першості – клубу «GTL».

Ще в передматчевому анонсі наголошував на те, що у нас існують серйозні проблеми зі складом. Десь думав, що можливо нам пощастить знову з малою кількістю замін зачепитися за результат.

Проте, як показав матч, це був не наш день і «Нові імена» вперше в сезоні програли повністю як по грі, так і по рахунку. Напевно найгірша наша гра за цілий сезон.

Та, про все по-порядку.

Отже, по різним причинам у матчі з «GTL» прийняти участь в грі не змогли: Денис Бутрин, Роман Ковалик, Тарас Михайлишин, Тарас Копій. Плюс так співпало, що першою свою гру проводила друга команда, де були задіяні ще Сергій Нікітін та Володимир Ільків.

Набігалися вони достатньо, адже на відміну від першої команди, друга ще зберігає досить хороші шанси здобути медалі першості в третій лізі любительського футзалу Львівщини.

Тим не менше, на матч з «GTL» ми вийшли, суперник зайняв захисну тактику, плюс досить швидко їм вдалося зловити нас на контратаці.

0-1 і стає грати ще важче. Суперник глибоко сів в оборону, грамотно захищався, а ми ніяк не могли зламати оборону суперника.

Ще за декілька хвилин істотно кульгати почав Нікітін. Сергій то змінювався щоб інші гравці мали нагоду відпочити, але помітно було що бити по воротах він не може, а лише виступав у ролі розігруючого.

За рахунку 0-1 і завершилася перша половина зустрічі. Здавалося може хоч в друій 20-ти хвилинці «Нові імена» зможуть щось показати особливо попереду.

Також читайте:   Турнір «V9KY». «Галицька здоба» втратила перемогу в грі з «Левами» в прем'єрному матчі Суперліги турніру «V9KY».

Ніби почали виникати моменти, але знову ж таки одна з контратак суперника завершилася голом. Це Юрій Лаврін вилетів віч-на-віч із нашим воротарем, пробив йому між ніг, «шкіряний» Ігор таки зумів хоч трохи зачепити, який полетів у сторону воріт, але Володимир Богатюк, який був останнім, його наздогнати так і не зумів.

0-2 і Воробія на воротах змінює Володимир Ільків, який почав підключатися до атак у якості п’ятого польового гравця.

Моменти у нас знову ж таки були, але вчорашній день був явно не наш, адже за декілька хвилин воротар команди суперника спершу зі своєї половини поля, а потім підключившись до атаки доведе рахунок в зустрічі до 0-4, який і стане кінцевим.

Футзал. Перша ліга. Нові імена 0-4 Gtl
Склад: Воробій – Ільків, Николишин, Нікітін, Богатюк, В. Великий

Щодо другої команди, то вона вчора теж мучилася. У матчі з командою «Нова поліція» ми досить тривалий час програвали, але таки в кінці зуміли уникнути поразки – нічия 5-5.

Футзал. Третя ліга. Нові імена-2 5-5 Нова поліція
голи: А. Великий-2, Нікітін-2, Крупчук
склад: Ільків – Нікітін, Крупчук, А. Великий, Крочак, Гультяєв, Вовчанський, Пенгрин
P.S. В цій зустрічі міг відбутися і гол чемпіонату. Гравець команди суперника – Тарас Ковальчук пробивав красиво через себе, але кіпер нашої команди – Ігор Воробій в цьому епізоді виручив. Не цього разу. 🙂

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*