Не встиг відновитися як сезон завершився (думки Воробуса про виступ у першій лізі) - Блог про Львів

Не встиг відновитися як сезон завершився (думки Воробуса про виступ у першій лізі)

Ігор Воробус

Блог і є для того, щоб написати свої враження від футзального сезону, що минув. У ньому команда «Нові імена» вирішила спробувати свої сили у першій лізі.

Це було нове випробування для нас й, чесно, були побоювання за результат, адже там, фактично всі команди окрім клубу «GTL» та «Кордія» вже пограли на рівні першої ліги, а ми лише дебютували.

У підсумку «Нові імена» змогли зайняти 5-е, підсумкове місце в турнірній таблиці. Добре це чи погано? Вважаю, що якщо не місце, то принаймні більше очок набирати мали точно.

На жаль, Воробуса спіткала травма ще на «Кубку чемпіонів Львова» й прийшлося пропустити всю підготовку до чемпіонату. Повернувся я фактично перед самим початком прем’єрного матчу.

Цілу гру просидів на заміні, але це й не дивно, адже фактично не тренувався й кидати мене в бій було би якось не мудро.

Поступово почав набирати форму (тренувався як з своїми, так і з іншими людьми. Велика подяка Ігорю Смирнову за допомогу), але дебют у першій лізі випав лише на матч з клубом «GTL» у п’ятому турі. Щоправда так складалися обставини, що зіграв тоді менше хвилини й прийшлося використовувати тактику з п’ятим польовим.

Повноцінну гру зіграв за те у шостому турі проти клубу «De Luxe» (до цього далі турбували проблеми зі здоров’ям, мучився….).

Цей клуб тоді був лідером чемпіонату, майже не втрачав очки й «Нові імена» дали справжній бій своєму супернику. Прикро, що ваш автор тоді помилився в кінці зустрічі. Хоча до того грав впевнено.

А так могли перемогти.

Травма все менше турбувала й фактично рішення кинути мене у бій з перших хвилин було виправдане.

Інкогніто

Хто, хто, а цей клуб є дуже незручним для нашого клубу. Пригадую тоді суперник назбирав на гру ледве 5-6 чоловік. Хлопці розслабилися й одразу ж за це поплатилися. У цьому плані є де працювати ще.

Поразка 2-3 й знову перший гол на совісті вашого автора.

Фуджікура

Гра мені вдалася, виручив в ключовому епізоді за рахунку 2-3, особливих помилок не було. Єдине, що турбував фізичний стан. Інколи дуже вже важко було, особливо в другому таймі.

Княжий ринок-2

Найкраща гра Воробуса в сезоні. Ще з минулих років у мене є особлива любов до цієї команди. Те, що я вийшов у старті – це беззаперечно й провів напевно найкращий матч за останній рік.

Також читайте:   Футзал. Перша ліга Львова. "Нові імена" 2:1 "Спільнота"

Навіть тренер команди суперника після гри підійшов й привітав з остаточним відновленням після травми й хорошою грою. Шкода лише, що програли ми через те, що надто хотіли виграти й випустили п’ятого польового гравця.

Спільнота

Через особисті причини не грав, а хотів би… Відкладемо це на зиму.

Кордія

Як же забути цю гру. Воробус забив у цьому матчі гол через усе поле, вперше в першій лізі. Перший тайм зіграв на рівні матчу з «Княжим ринком-2», а потім отримав травму й змушений був замінитися.

GTL, De Luxe, Інкогніто

Про ці матчі взагалі нічого говорити не хочу. Команда не грала, а мучилася. Причин на це було багато: травми гравців, їх обмежена кількість, відсутність мотивації.

На матч з De Luxe прийшло п’ять чоловік і то двоє грало з травмами. Трималися рівно 15-ть хвилин, а мене протягом гри обстріляли як з кулемету. Щось подібне відчував ще десь на початках футзальної кар’єри коли лише сформована команда Де-Факто програла грізному Княжому ринку 0-10, а Воробус тримав фактично більшу половину першому тайму свої ворота на замку.

Останній матч проти Інкогніто взагалі вважаю якимось маразмом, а не грою. Якщо так налаштовуватися на матчі, то можна з футболом зав’язувати. Навіть з GTL ми не виглядали такими немічними.

Тому, робити висновки дуже важко. Можемо грати, але коли є мотивація. А її треба шукати. Ну, і з людьми була печалька. Один-два гравці вилітають- все. Сподіваюся що на зиму ми вернемося голодними до футболу й не будемо хлопчиками для биття у тій же першій лізі.

Щодо мене, то перший сезон у першій лізі пішов мені на користь. Зіграв не так як можу по причині важкості у плані фізичної підготовки. Як я не старався набирати форму то нога, то ще щось мені в цьому заважала. Плюс спека… Не люблю літні чемпіонати саме через неї.

В грі з «De Luxe» вона була настільки шаленою, що ти думав як то швидше втекти з майданчику.

Наступила пауза, зараз кілька тижнів відпочину й після того розпочну готуватися до сезону зимового. Тут вже треба доводити громадськості що таки чогось ще вартую у футзалі.

Буде мій улюблений зал, паркет й відмазок вже не знайду. Дай Бог щоб без травм…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*