Страйк маршрутчиків у Львові. Як це було чи є досі? - Блог про Львів

Страйк маршрутчиків у Львові. Як це було чи є досі?

Страйк маршруток

Далі буде дуже емоційна публікація від Воробуса. Не люблю я писати з матюками, але нічого іншого не залишається

А вина всьому транспортники, які в черговий раз почали «вийо…я». Так і думав, що з приходом осені й нового навчального року маршрутчики заговорять про підняття плати за проїзд.

І це при тому, що ціна на нафту то впала. Нема жодних причин для підняття вартості проїзду.

Одним словом, 30 серпня у Львові відбувся страйк і ваш автор став його свідком.

Отже, ще за декілька днів до згадуваної вище дати у ЗМІ з’явилася інформація, що буде страйк і бастувати водії будуть проти пільговиків. За їх словами, компенсації ніхто їм не дає, а якщо й це роблять, то грошей явно не вистачає на покриття витрат.

Виходить вони працюють собі у «мінус».

Щось я в цьому дуже сумніваюся. Та, менше з тим. Цікаво було глянути, а що ж відбуватиметься у нашому з вами місті в день страйку.

Так от, зранку на маршрутне таксі мені ще пощастило сісти, а от коли після обіду їхав на тренування зрозумів, те що відбувається з транспортом у місті Лева – це світова ганьба, просто знущання з людей, які користуються їх послугами.

І якщо в найближчий час нічого з транспортниками не буде вирішено, то наслідки можуть бути катастрофічні.

Також читайте:   Чому у Львові так погано почали їздити тролейбуси?

Що побачив вчора? От пишуть в інтернеті, що на маршрути не виїхало близько 40 одиниць транспорту. Думаю, що ця цифра занижена, адже у після робочий час сісти на маршрутку було фактично нереально.

Воробусу ще пощастило влізти в автобус №43, який чекав близько 30 хвилин. І то це зробив фактично на кінцевій зупинці, а далі почалося…

Коли маршрутка під’їздила до зупинки й відчиняла двері, то люд просто нападав на неї. Всі хотіли їхати, а залізти то нема куди. Як прикро було дивитися на дітей з бабусями, які виглядали маршрутку як якесь диво. Дехто навіть плакав…

А хто таки вліз, то потім шкодував. Краще йти пішки чим їхати в такій тисняві.

Особисто в мене склалося таке враження, що потрапив у дурдом.

Думав, що маршрутчики лише страйкували вчора? Так сьогодні, 31 серпня доїхати зранку було знову важко. Далі страйк?

Соромно стає за таких керівників міста, за транспортників. Їм все мало, мало й ніхто не може навести лад. А страждають у цій ситуації хто? Прості люди, які лише хочуть доїхати на роботу чи з неї.

Де обіцяний електронний квиток, де прозора бухгалтерія? Її як не було, так і нема. Ціни на проїзд піднімають, а умов проїзду як не було колись, так і нема зараз….

Ганьба одним словом…

Фото: Varta1.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. arhivarius 01.09.2016 пише:

    Комусь дуже вигідно не впроваджувати електронний квиток,адже тоді не стане відкатів. Пряма вина в цьому голови міста, який має з цього зиск. Пора відбирати ліцензії у перевізників. Може тоді вони почнуть думати про людей головою, а не тим місцем на якому сидять.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*