Теніс. Олімпіада-2016. Світоліна без боротьби програє Квітовій

Світоліна програє

Продовжуються змагання на Олімпіаді-2016, що проходить в такій країні як Бразилія. І далі про невтішні новини й пов’язані вони з таким видом спорту як теніс.

Після того як українська спортсменка – Еліна Світоліна на стадії 1/8 фіналу зуміла сенсаційно, а може й не сенсаційно, перемогти ракетку світу – американку Серену Вільямс, вся Україна сподівалася на те, що шлях до медалей буде продовжено.

Тим більше, що до нього залишилося було всього лише два кроки. Та й основні фаворити турніру повилітали.

Але, як показав час, Світоліна так і не зуміла відійти від стану ейфорії й по грі таки поступилася чеській тенісистці – Петрі Квітовій.

Перед таким як детально розповісти про матч скажу кілька слів про прогнози. Так от, після перемоги українки над Сереною Вільямс спілкувався з багатьма поціновувачами гри з ракеткою.

Їхні думки розходилися. Одні казали, що тенісистці з Харкова під силу пройти далі, а інші, що Квітова є не такою слабкою суперницею й українці буде дуже й дуже важко.

Букмекери також фаворитом поставили чеську спортсменку. На її перемогу коефіцієнт був 1,5, а от на Світоліну ставили приблизно – 2,56.

Тепер до гри.

Розпочався матч із того, що українка взяла свою подачу. Квітова не заставила чекати й досить швидко рахунок стає 1-1. Світоліна знову бере свою подачу, Квітова не відстає.

Також читайте:   Євро-2023 серед жінок. Що варто знати?

А далі чешка робить брейк, хоча українка могла спокійно взяти свою подачу. Ну, ок, брейк – це таке, але ж хіба ми могли собі уявити, що після цього Ельку ніби підмінять.

Чи то вона перегоріла, чи то щось інше, але потім наша тенісистка не зуміла взяти жодного гейму.

2-6 – саме з таким рахунком завершується перший сет.

Починається другий, а там Світоліна взагалі почала грати якби вперше вийшла на корти. Велика кількість подвійних помилок, ударів у сітку й так далі.

Як наслідок, наша тенісистка програє й другий сет в «суху» 0-6 і завершує на цьому свої змагання на Олімпіаді-2016.

Шкода, але якби там не було, варто подякувати Елі за це свято яке вона подарувала Україні. В ніч коли була бита Серена Вільямс багато хто не міг заснути до самого рання.

Будуть нові турніри, нові перемоги, а поки що скажу, що у півфіналах Олімпіади-2016 між собою зустрінуться:

Петра Квітова – Моніка Пуіг

Кіз Медісон – Кербер Ангелік

Цікаво хто здобуде золоті нагороди. Особисто Воробус думає, що німкеня – Кербер Ангелік.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*