У Львові 20-21 серпня буде проходити фестиваль “300 фест” - Блог про Львів

У Львові 20-21 серпня буде проходити фестиваль “300 фест”

300fest

А тепер поговоримо про культурно-мистецькі події в місті Лева. Не лише ж спортивні події тут відбуваються, є й фестивалі, а потім ще й буде святкування 25-ої річниці дня Незалежності нашої країни.

Це буде потім, а поки що вже 20-21 серпня у Львові буде проходити вже традиційний музично-гастрономічний фестиваль під назвою – «300 фест».

Що це за фестиваль, програма свята, хто з відомих музичних виконавців його відвідає, питання перепусток та багато іншого читайте далі.

Отже, вже за десять днів Львів знову буде «фестивалити», адже 20 серпня у парку культури та відпочинку імені Богдана Хмельницького розпочнеться фестиваль під назвою – «300 фест».

Програма свята

Окрім великої кількості частувань та майстер-класів, конкурсів, розваг, частування пивом (нагадаю минулого року «Львівське» відсвяткувало своє 300-е день народження) на відвідувачів фестивалю очікує концертна програма за участю великої кількості відомих українських виконавців.

Зокрема, у суботу, 20 серпня будуть виступати наступні гурти:

LEO BRASS QUINTET
FRANKO BAND
МРІЯ ЖИТТЯ
FRAM
АБУ-КАСИМОВІ КАПЦІ
JORYJ KŁOC
GREEN SILENCE
ТНМК
БУМБОКС

Це все починаючи із 12 години дня й аж до самого вечора.

Також читайте:   Тінь Сонця і альбом "На небесних конях". Частина перша

Неділя, 21 серпня буде ще цікавішою, знову ж таки з 12-ої години дня виступатимуть:

LEO BRASS QUINTET
ЧАЛАМАДА
ОРКЕСТР РАДОСТІ «ВАТАГА»
LEMKO BLUEGRASS BAND
ШОСТЕ ЧУТТЯ
КИЇВЕЛЕКТРО
БАРАХТА
БРАТИ ГАДЮКІНИ
DZIDZIO

Також будуть створені спеціальні майданчики для дітей. Бачу, що це вже стало хорошою традицією з року в рік думати не лише за розваги для дорослих, а й для дітей.

Щодо питання перепусток, то вхід на даний фестиваль буде платним. Вартість квитка становитиме – 50 гривень за один день.

Багато це чи мало вирішувати вам. Придбати їх можна вже зараз на сайті – 300 фест. Саме там і можна прочитати ще більше інформації про даний фестиваль.

Також квитки можна буде купити й біля входу на фестиваль, але як зазначають організатори, можуть бути черги, тому за квитки треба думати заздалегідь.

P.S. А вже завтра очікуйте розповідь про ще один, не менш популярний фестиваль під назвою – «Західфест», який також буде проходити неподалік міста Львова (село Родатичі Мостиського району Львівської області) зовсім скоро.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*