У Винниках справжній футбольний бум - Блог про Львів

У Винниках справжній футбольний бум

Воробус і Маркевич

Одразу ж після завершення поєдинку «Нові імена» – «GTL» ваш покірний вирішив поїхати у містечко Винники що біля Львова аби переглянути поєдинок у рамках другої ліги в якому місцевий клуб «Рух» протистояв команді «Балкани», яка представляє Одеську область.

Окрім результату мене ще й цікавила навколо футбольна атмосфера, адже клуб з Винник лише цього року вперше в історії вирішив заявитися у другу лігу України.

Спершу про результат. На радість місцевій публіці, «Рух» хоч і з труднощами, але таки зумів здобути перемогу з рахунком 2-1.

Голами у нашій команді відзначилися: Володимир Бідловський та Святослав Козловський.

Гості багато рухалися, старалися, мали кілька моментів щоб забити, але окрім голу престижу на більше вони не спромоглися.

Рух - Балкани

А тепер про те, що залишилося поза межами телевізійної картинки. Отже, про те, що у Винниках футбол сповістило багато машин, які вболівальники припаркували біля стадіону від чого й час від часу утворювалися корки.

Також зауважив, що при в’їзді в місто було багато афіш з анонсом майбутнього поєдинку.

Незважаючи на те, що стадіон у Винниках вміщує не так багато глядачів, фактично вільного місця в цей суботній вечір на ньому не було.

Футбольний бум

У порівнянні з минулим моїм візитом (матч обласного чемпіонату проти ФК Самбір) на стадіоні поставили величезне табло й облаштували роздягальні.

Також читайте:   «Галицька здоба» зіграє на благодійному турнірі в Бучалах⚽️

Тому тепер кожен може побачити рахунок й скільки часу залишилося до завершення гри.

Також спеціально перед цим матчем клуб випустив фанатські шарфи. Це вже показник того, що команда всерйоз націлилася на вихід у першу лігу.

Фани

Саме біля інформаційного табло зустрів Ігор Воробус і заслуженого тренера України – п. Маркевича. На прохання зробити спільне фото Мирон не відмовив. Цю людину тут знають, шанують.

Навіть бачив як Маркевич проходив повз трибуни й спілкувався з багатьма людьми. Він повернувся додому й так думаю йому вже не треба тренувати команду з іншого міста.

Ну, і як не згадати оркестр. Протягом поєдинку час від часу він грав всім відомі хіти як українські, так і іноземні.

Одним словом, у Винниках зараз справжній футбольний бум. Вже найближчої середи на стадіоні імені Богдана Маркевича відбудеться поєдинок кубка України в якому «Рух» поміряється силами з командою «Арсенал».

Можу собі уявити який ажіотаж буде на цій грі.

А поки Винники займають першу сходинку в другій лізі України маючи у своєму активі 9-ть залікових очок.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Alex 09.08.2016 пише:

    Що за алкашня на фото???

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*