З 10 серпня багато львівських трамваїв змінює свій маршрут - Блог про Львів

З 10 серпня багато львівських трамваїв змінює свій маршрут

Зміни в русі електротранспорту

А далі поговоримо на тему транспорту – мою улюблену.

З такими маршрутками які їздять у Львові іншого виходу не залишається як користуватися послугами електротранспорту.

Хоча, це ще з якого боку подивитися. В тому ж таки трамваї є значно більше місця чим в тій же маршрутці. Та й він дешевший в два рази.

Єдине, що погано в так званих спальних районах їх то нема. От на Сихові вже який рік пробують збудувати колію й завжди щось заважає.

Тим не менше, там де він їздить незабаром відбудуться зміни, які явно не будуть веселити людей адже прийдеться звикати.

Які зміни очікують на електротранспорт нашого міста чи на довго це та багато іншого читайте далі.

Отже, вже зовсім скоро на ремонт закриють перехрестя вулиць: Личаківська – Мечнікова. Там вже давно напрошувався капітальний ремонт, то ж колись його таки треба було робити.

Відповідно й трамваї з вулиці Личаківської тимчасово зникнуть.

Маршрут №7 буде курсувати з вулиці Татарбунарської, по вулиці Городоцькій й аж до вулиці Торф’яної (кінцева зупинка трамваю №5).

Такий популярний маршрут трамваю як №2 також змінює свій маршрут.

На вулицю Коновальця він їздити буде, а от далі його маршрут пролягатиме вулицями: Мельника, Генерала Чупринки, Коперника, Дорошенка, пл. Ринок, вулицями Руською, Підвальною та Івана Франка до кінцевої зупинки «Академія Мистецтв».

Також читайте:   Футбольний матч Україна - Польща можна буде переглянути у фан-зоні на площі Ринок

І це ще не всі зміни. Виявляється такі трамвайні маршрути як №3 та №10 взагалі тимчасово зникнуть.

Пов’язано це з тим, що маршрут №3 фактичнь буде дублюватися з маршрутом №1, який їздитиме з головного вокзалу й до зупинки «Аквапарк», а от маршрут №10, що їздив за маршрутом Головний вокзал – Пасічна зникне тому, що та ж Личаківська буде закрита на ремонт.

Дізнався також таку інформацію, що незабаром має відновити свій рух трамвай №4. На вулиці Свенціцького завершуються останні роботи, цю вулицю незабаром відкриють і трамвай поїде на вулицю Миколайчука.

Решта ж маршрутів залишається без змін. Трамвай №6 їздитиме з вулиці Миколайчука на головний вокзал, а трамвай №5 від зупинки «Аквапарк» на вулицю Торф’яну.

Ці зміни тимчасові й вже до кінця року обіцяють все повернути як було. Головне щоб керівникам міста вистачило грошей на ці всі ремонти, а то як відтермінують й буде біда.

Зима, морози й так далі.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*