Футбол. Ліга Чемпіонів. Бешикташ 1:1 Динамо (відео) - Блог про Львів

Футбол. Ліга Чемпіонів. Бешикташ 1:1 Динамо (відео)

Бешикташ - Динамо

Черговий єврокубковий тиждень триває. І вчора вся футбольна Україна вболівала за київське Динамо у матчі другого туру Ліги Чемпіонів, який чемпіон нашої країни проводив в гостях проти турецького клубу Бешикташ.

Бойова гра завершилася внічию 1-1.

На жаль, такі реалії цьогорічної Ліги Чемпіонів для нашої команди, що кожне здобуте очко – це за щастя.

І щоб там президент клубу не говорив, що кризи в колективі нема, всі добре розуміють, що це не так. Думаю з добра лідерів колективу би не відпускали. Замість них же грають переважно молоді українці, такі як: Рудько, Циганков, Корзун.

Для майбутнього збірної – це добре, а от вже зараз навряд чи вони зможуть давати результат вже і відразу.

Тим не менше, на поєдинок проти команди Бешикташ треба було виходити й намагатися здобути позитивний результат.

Перший тайм

Чесно скажу, після першої 45-ти хвилинки особливого бажання дивитися другий тайм гри не було. Українська команда грала погано й навіть не спромоглася зробити бодай один удар в площину воріт турків.

Чого не скажеш про господарів поля. Вони багато атакували, публіка гнала своїх улюбленців вперед і логічно, що Рікардо Куарежма зумів відкрити рахунок в зустрічі чудовим ударом зі штрафного.

Також читайте:   Ліга чемпіонів: відбулось жеребкування Попереднього та Основного раундів нового сезону

Другий тайм

Він був кардинально іншим. Вже Динамо багато атакувало, створювало моменти й логічно що все завершилося голом у ворота Бешикташу від молодого Циганкова, який замкнув подачу зі стандарту.

В кінці поєдинку супер момент мав Ярмоленко, але Андрій вкотре не реалізував свій момент.

Взагалі бачу, що лідер київського клубу повністю втратив мотивацію. Згадати минулий сезон як він грав, а як грає тепер. З таким успіхом скоро «Ярмола» вже буде непотрібний нікому.

Шанси Динамо на вихід з групи

Звісно, що все залежить лише від нас, але вважаю, що максимум на який зараз може розраховувати команда – це вихід з третього місця в Лігу Європи. Для цього треба намагатися зачепитися вдома за очки з Бенфікою й обіграти Бешикташ в Києві.

Хоча, ці ж два матчі з португальцями покажуть на що ми спроможні. Здобудемо позитивні результати, то й будуть шанси вийти в 1/8 фіналу найпрестижнішого клубного змагання Європи.

Вболіваємо за Динамо, а поки що, насамкінець, пропоную переглянути відео забитих голів у вчорашньому матчі:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*