Футбол. Відбір до ЧС-2018. Україна 1:1 Ісландія (відео) - Блог про Львів

Футбол. Відбір до ЧС-2018. Україна 1:1 Ісландія (відео)

Україна - Ісландія

Вчора поєдинком у місті Києві розпочався для нашої національної футбольної збірної черговий відбірковий цикл на цей раз до чемпіонату світу 2018 року, що проходитиме на полях Росії.

Не знаю правда як то ми поїдемо туди грати у футбол, але тим не менше, участь у відборі ми приймаємо й матчем зі збірної Ісландії синьо-жовті розпочали свій не легкий цикл.

Думаю, зайвий раз всі моменти зустрічі описувати не буду (люд і так все бачив на свої очі), а зосереджуся на цікавинках.

Матч при пустих трибунах

Ще до гри знав, що грати без глядачів – дуже важко. Це фактично те саме що граєш гру десь на тренувальних зборах. Вболівальник тебе не жене вперед, стає скучно й можна грати як собі захочеш.

Дебют Шевченка

Легендарний український футболіст дебютував у ролі головного тренера синьо-жовтої дружини. Дебют видався невдалим, адже нічия вдома – це не те, на що ми розраховували. Протягом гри Андрій поводив себе спокійно, не кричав, а після матчу подякував хлопцям за самовіддачу.

Гра України

Розвеселив мене сьогодні зранку в одній із соціальних мереж приятель. Він похвалив гру України, сказав що вони молодці. Особисто я так не вважаю. Ми як не показували належного рівня гри на чемпіонаті Європи, так її й не було вчора.

Також читайте:   Матч Дніпро - Севілья можна буде переглянути у фан-зоні

Навіть скажу більше, якби на початку гри ісландці не пробачили Україну, то взагалі міг би бути розгром. Що робили в цих епізодах наші гравці?

От Кучер, вважаю, взагалі провалив гру. Привіз собі перший гол, потім ще й другий міг привезти? Складалося таке враження, що наші гравці просто не викладалися на всі сто відсотків.

Бутка взяли в команду, а він так кілька разів навісив, що можна й з футболом завершити. Сподобався Соболь, розчарували Ярмоленко й Коноплянка.

І навіть за такої гри Україна могла перемогти якби «Конопа» забив гол з пенальті яке, так виглядає, що було.

Гра Ісландії

Вони нічим не здивували. Та ж гра в британському стилі, боротьбу вони виграли усю, забили гол і якщо би були більш влучнішими, то могли б сміливо вивезти з Києва перемогу.

А так, десь не дограли, десь не встигли зробити заміну травмованого гравця (момент з голом Ярмоленка) й у підсумку лише нічия.

Неоднозначна гра… Навіть не маю більше що додати. Якщо так будемо продовжувати й на далі, то точно з групи не вийдем.

Насамкінець, пропоную переглянути відео забитих голів у вчорашньому поєдинку:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*