Футзал. Чемпіонат світу-2016. Україна виходить в 1/8 фіналу - Блог про Львів

Футзал. Чемпіонат світу-2016. Україна виходить в 1/8 фіналу

Україна-Австралія

Чемпіонат світу з футзалу в Колумбії триває і, як обіцяв ваш автор, ділюся своїми враженнями від перегляду поєдинків за участю нашої національної збірної.

Після того, як в стартовому поєдинку першості Україна з боями програла діючим чемпіонам світу – команді Бразилії, у наступних двох поєдинках права на помилку синьо-жовті вже більше не мали.

В іншому разі про мрії вийти в 1/8 фіналу би так і залишилися мріями.

Спершу підопічним Олександра Косенка протистояла темна конячка турніру – команда Мозамбіку. До чемпіонату ніхто й близько не знав як грають ці хлопці.

Чемпіонат розпочався, Мозамбік програв в стартовому матчі Австралії й чесно кажучи, Україна, на мою думку їх недооцінила.

Плюс досить швидко ми повели в рахунку 2-0.

А потім розпочалося щось незрозуміле. Суперник рахунок зрівняв і мав чудову нагоду навіть вийти вперед. Проте, добре що команду врятував кіпер України – Дмитро Литвиненко, який вийшов замість Євгена Іваняка якого вилучили з майданчику.

Десь на класі Україна таки перемогла з рахунком 4-2 й на матч з Австралією виходила з метою не програти. Нічия нас задовольняла, але це не означає, що треба зберігати цей результат.

З перших хвилин синьо-жовті влаштували обстріл воріт свого суперника й досить швидко це дало свій результат.

Також читайте:   Футзал. Чемпіонат України. Ураган 3:3 Енергія (відео)

Це Сергій Журба вдало пробив і Україна повела в рахунку. А далі ми вже грали по рахунку. Так тривало до 35-ої хвилини коли Дмитро Бондар чудовим ударом повз голкіпера Австралії подвоїв рахунок в зустрічі.

Суперник переходить на гру вп’ятьох і за три хвилини один гол відіграє. Австралія кидає всі сили щоб відігратися натомість пропускає.

Це Литвиненко чудово кидає м’яч на Овсянникова й Денис в один дотик пробиває по незахищених воротах суперника.

3-1 перемога України, яка дозволила нашій команді зайняти друге місце й вийти з групи в 1/8 фіналу.

Хто стане суперником дізнаємося трохи пізніше, але все йде до того що цією командою стане збірна Аргентини. Ця гра має відбутися в ніч із 22 на 23 вересня й побачимо на що зараз спроможна наша збірна.

Особисто я вважаю, що шанси є, навіть незважаючи на те, що не допоможе в цьому матчі Україні Денис Овсянников, який через перебір жовтих краток буде пропускати цей матч.

Але, думаю, що наш тренерський штаб знайде ким його замінити.

Вболіваємо за Україну разом!!!

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*