Футзал. Підсумки кубка Львівщини-2016 - Блог про Львів

Футзал. Підсумки кубка Львівщини-2016

Кубок Львівщини-2016

Завершився вже традиційний кубок Львівщини з футзалу. На цей раз він проходив у перерві між матчами чемпіонату України, а не перед сезоном.

Пов’язано це з тим, що вже завтра наша національна збірна стартує на чемпіонаті світу, який буде проходити у Колумбії. Будемо сподіватися, що виступлять наші хлопці там вдало.

А поки що поділюся своїми враженнями від львівського турніру на якому перемогу вдруге поспіль здобула наша львівська Енергія. У фіналі «енергетики» були сильнішими за івано-франківський Ураган лише в серії пенальті.

Основний час зустрічі завершився внічию 1-1.

Третє місце на турнірі посіла збірна України (U-19), яка теж у серії пенальті була сильнішою за хмельницький клуб «Сокіл».

Склад учасників

Було дві групи по 4 команди. Кожен грав із кожним і у підсумку здобув своє місце на турнірі. Дивує мені чому не включили у склад учасників команду ветеранів про створення якої так багато говорилося.

Натомість участь у змаганнях взяв клуб «Енергія-2», який мене дуже розчарував. Розумію, що все робиться під другу лігу, колектив лише формується, але так програвати (0-19, 1-10) – це явно не те, чого очікують від команди вболівальники.

Тому, керівництву клубу є над чим задуматися.

Порадували клуби: «Львів Юнайтед» та «Епіцентр К Авангард». Аматори вже другий рік поспіль приймають участь в турнірі й на цей раз вони зуміли здобути сьоме місце перемігши в останній день якраз клуб «Енергія-2». А двома днями раніше Міщишин і компанія зуміли вибороти нічию у матчі з самою «Енергією».

Також читайте:   Перша ліга. Зона «Захід». Представляємо учасників

Щодо одеситів, то клуб сподобався. Зараз вони виступають у першій лізі, але дивлячись на амбітні плани президента клубу, думаю, що не за горами й виступ клубу «Епіцентр К Авангард» в екстра-лізі.

«Енергія» та «Ураган» грали без ряду основних виконавців, тому їхній виступ вийшов якимось змазаним, а от молодіжна збірна України потрохи починає здобувати результати. Третє місце на турнірі – це безпосередньо успіх.

Хотілося би щоб у майбутньому склад учасників ще збільшувався й до нас як і у минулі роки приїздили іноземні команди. Пригадую у Львів приїздила «Іберія», «ЦСКА», «Газпром-Югра», «Рекорд» тощо.

На трибунах палацу спорту «Галичина» яблуку не було де впасти, а зараз люди якщо й були, то на матчах за участю львівської команди. На решті ж зал був фактично пустим.

Кубок Львівщини-2016 вже історія. Чекаємо нових турнірів, а поки що перемикаємось на матчі чемпіонату світу та екстра-ліги України.

Фото: energia.lviv.ua.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*