Коли Карпати переможуть? Або як “леви” в черговий раз програли Зірці (відео) - Блог про Львів

Коли Карпати переможуть? Або як “леви” в черговий раз програли Зірці (відео)

Зірка - Карпати

У 7-ому турі чемпіонату України з футболу львівські Карпати поїхали грати у футбол в місто Кропивницький до місцевої команди Зірка, яка до матчу з нашою командою мала у своєму активі лише одне очко.

І це явно не те, на що розраховували керівники цього клубу виходячи у лігу найсильніших.

Що робиться з Карпатами? З року в рік команда ніби починає добре, показує гру, а потім минає кілька турів і вона просто здувається. От і зараз ситуація знову повторюється, вже заговорили за відставку тренера – Зайцева.

Сміх та й годі. Про які єврокубки можна говорити? Ми щоб з останнього місця вилізли, то було би добре.

Так виглядає, що пауза пов’язана з виступами збірної у відборі до ЧС-2018 року пішла на користь більше нашого супернику, адже у сьогоднішній грі Карпати за винятком одного моменту не показали на полі нічого. І це після такого ж провального домашнього поєдинку з Олімпіком.

Зірка з самого початку гри була злішою, хотіла перемогти, багато рухалася, створювала й це, у підсумку, принесло свої плоди.

Гол, як то кажуть, назрівав. Проте, забили його гравці Кропивницького не з гри, а з пенальті. Зірка заробила штрафний, перший удар прийшовся у стінку, а от другий влучив у руку нашому захиснику.

Також читайте:   Рубін 0-0 Динамо

Щоб там не говорили, не гадали, а «точка» була і її впевнено виконав Фаворов, якого, до речі, свого часу сватали у винниківський Рух.

Думав, що зелено-білі активізуються, будуть робити спроби відігратися, а вони замість того щоб це робити під кінець зустрічі на рівному місці заробили ще й червону картку. Постарався Новотрясов.

Звучить фінальний свисток, який фіксує перемогу Зірки із рахунком 1-0, а це означає, що саме цей колектив набирає три залікові бали й потрохи вилазить з дна турнірної таблиці. Карпати ж їдуть додому з нулем й зараз, маючи у своєму активі -2 очки й на далі залишаються останніми.

Навіть не знаю за рахунок чого вони можуть покинути останню сходинку.

Наступний, 8-й тур чемпіонату відбудеться рівно за тиждень. Карпати свій поєдинок цього туру зіграють 17 вересня. О 17 годині на стадіоні «Арена Львів» вони прийматимуть одеський клуб Чорноморець.

Боюся щось прогнозувати, адже нинішні Карпати – це щось незрозуміле.

Насамкінець, пропоную переглянути відео забитого голу від Зірки у сьогоднішньому матчі за участю нашої команди:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*