На ринку “Шувар” нарешті відновили скандальний місток - Блог про Львів

На ринку “Шувар” нарешті відновили скандальний місток

Місток на ринку Шувар

Схоже, що епопея із скандалом на ринку «Шувар» завершена.

Таки Воробус, читачі блогу та й інші люди добилися свого й керівництво цього торговельного закладу повернуло, точніше встановило, місток через який люд заходив на територію з боку вулиці Чукаріна.

Нещодавно ваш автор особисто їздив туди й глянув що там і як зробили.

Признаюся чесно, не був на «Шуварі» вже давно, може два, а то й три місяці.

Чому так? Напевно просто ноги мої туди недоходили.

І ось в минулу п’ятницю мій візит туди таки відбувся. Треба було з’їздити за продуктами й само собою я не міг оминути увагою скандальний місток.

Перед тим як розповісти що там змінилося трохи історії.

На початку 2016 року керівництво ринку «Шувар» ні з того, ні з сього взяло й знесло місток через який люд ходив за продуктами з боку вулиці Чукаріна.

Тоді такі дії викликали шквал критики серед людей. Ще б пак, обходити кругом ніхто не хотів й люди вирішили кинути в так звану річку кілька дошок і перестрибувати через них.

З боку це виглядало смішно, але ж це значно краще чим обходити кругом. А якщо ти ще й їдеш з візком або маєш важчі сумки, то уявіть собі яка це морока.

Ігор Воробус щоб прояснити цю ситуацію телефонував особисто до керівництва ринку й мені тоді сказали, що місток зроблять, а попередній знесли тому, що чистили річку й будували новий термінал.

Також читайте:   Як просувати бізнес у Львові? Поради експертів

Час минав, місток не відновлювали й лише через два місяці зробили нову дорогу на ринок з вулиці Чукаріна. Хоча, люд від неї також не був в захваті.

Щоб дійти до неї треба було знову ж таки обходити.

І ось нарешті вже зараз можу стверджувати, що місток таки повернули. Точніше збудували новий. Від містка по обидві сторони замостили гарно тротуарною плиткою.

Туди я ще їхав не знаючи що він є, а от назад вже йшов по новій кладці. Вона розташована приблизно між містком що був раніше й дорогою, яку згодом збудували як альтернативу мосту.

Як сказали мені місцеві мешканці, відкритий цей прохід з 8 ранку і до 21 години вечора. Тому, якщо вночі захочете полізти сюди, то наштовхнетеся на замок.

Також як бачите на фото, заїхати сюди на автомобілі не можна. А от проїхати з візком цілком реально.

Тому, тепер можете йти з вулиці Чукаріна або ж їхати сюди 37 маршруткою до кінцевої зупинки й вже спокійно йти за продуктами які вам потрібно.

На сьогодні це ще не все. Воробус обов’язково повернеться.

Залишайтеся з нами…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*