Підсумки публікацій на блозі у вересні 2016 року - Блог про Львів

Підсумки публікацій на блозі у вересні 2016 року

Вересень минув

Не встиг вересень розпочатися як вже завершується. Тому, вже традиційно, настав час підвести підсумки публікацій на блозі саме в цьому місяці.

Що було найцікавіше і чого слід очікувати в місяці жовтні про це та не лише читайте далі.

Спершу про підсумки. Отже, за версією Воробуса найцікавішими публікаціями були наступні:

– 18 вересня нашому ресурсу виповнилося не багато, не мало, а 7 років. Якось так склалося, що ця дата пройшла непомітно. Я забув за день народження, багато хто із читачів також про неї не знав, адже перші публікації зайшли далеко в архів, тому згадав про «особливий» день лише через декілька днів.

Тим не менше, приємно… Є чим гордитися.

– у місті Лева пройшов вже традиційний книжковий форум видавців. Воробус на нього само собою ходив, купив книжку, познайомився з новими людьми тощо. Такі події місту потрібні як ніколи;

– у тему особистих походеньок додам виходи фільмів Царика Тараса. Хто уважно читає блог, той знає, що віднедавна Ігор Батькович уклав угоду про співпрацю з цим чоловіком за якою ми разом подорожуємо й при можливості знімаємо документальні фільми.

У місяці що минає вийшли прем’єри: «Скажений похід» та «Озеро Лужки»;

Також читайте:   Похід Воробуса і компанії на вершину Стримба. Частина друга

– збирання урожаю картоплі далося мені цього року якось легко, чого не скажеш про нашого читача з ніком – космонавт, який мав пригоди і ще й як;

– також до подій вересня відніс би землетрус в Україні й у місті Лева, зокрема, а також сміттєвий колапс. Деякий час знову не вивозили сміття й, де-не-де, вже були величезні проблеми. На щастя, проблему було вирішено;

– і як не згадати за спорт. Збірна України з футзалу зіграла на чемпіонаті світу. На жаль, далі 1/8 фіналу пройти не вдалося. Програли синьо-жовті Аргентині, яка ще може завтра стати володарем золотих нагород.

Карпати далі програють, а гандбольна Галичанка нічого не зуміла протиставити польській Погоні.

Чого слід очікувати у місяці жовтні?

Перш за все сезону опеньок. Вони були у минулі роки, думаю й будуть цього року. Якщо погода дозволить, то Воробус і компанія знову вирушать у подорож й спробують зняти фільм. Але, повторююся, все залежить від погодних умов.

А ще у місті Лева відбудеться черговий фестиваль, на цей раз сиру й вина на який ваш автор планує завітати.

Залишайтеся з нами… Має бути цікаво, тем для публікацій, як завжди, є багато.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*