Спортивний зал ветеринарного університету відкрили після ремонту - Блог про Львів

Спортивний зал ветеринарного університету відкрили після ремонту

Зал після ремонту

А завершальною публікацією сьогоднішнього дня буде розповідь про черговий зал, який відкрили у місті Лева. Точніше не відкрили, а зробили капітальний ремонт, який тривав близько трьох років.

Скільки Воробус написався за цей зал, скільки було критики й нарешті я дочекався його офіційного відкриття. Логічно, що автор взяв кросівки й зіграв в ньому.

Але, про все по-порядку.

Отже, ще на початку 2014 року було оголошено про те, що «вбитий» зал у ветеринарному університеті закривають на ремонт. Тоді багато говорилося про те, що його зроблять швидко, гроші є.

Та, як це часто трапляється у нашій країні, говорити – це одне, а робити на ділі – це інше. Старе покриття зняли й на цьому все. Деякий час зал нагадував поле з картоплею, яке лише посадили.

Ветеринарка як город бульби

2015 рік фактично пролетів без ремонтних робіт. Якусь частину залу зробили й на цьому завершилися гроші. Отакої…

І лише на початку 2016 керівництво університету всерйоз взялося за ремонт залу. Подейкують, що поміг у цьому меценат (точно не знаю хто ним був, все на рівні чуток).

Та й зрештою, то таке… Нас – любителів гри «5 на5» більше цікавила дата відкриття. Її призначили якраз на початок нового навчального року.

По різним причинам в ці дні зіграти в реконструйованому залі не мав можливості і лише кілька днів тому така нагода випала.

Також читайте:   АФЛУ-2023: результати жеребкування групового раунду

Які враження?

Перш за все, люблю «ветеринарку» за те, що тут не бавляться з покриттям. Як була колись стара, добра дошка, так і вона зараз залишилася. Слизько, як скажімо, в університеті Франка, не є. Бігати можна у звичайних футзалках.

Зал ветеринарного університету

Ворота змін не зазнали як і розміри майданчику. Радує те, що нарешті забрали набридливі борти. Ну, вони все рівно є, але нема цих дошок в які можна було влетіти ногою, зачепитися й потім вже не встати.

Окрім реконструкції майданчику у залі провели капітальний ремонт. Як заходиш у зал, то чути запах нового.

Ще б сидіння поміняли, але це вже думаю у майбутньому.

Не сподобалося мені у спортивному залі ветеринарного університету ветеринарної медицини те, що тут далі є проблеми з душем.

Незабаром тут будуть проводитися змагання й цікаво мені як керівництво цього закладу буде вирішувати цю проблему. Колись його не було, а як зараз важко сказати. Нам сказали, що води нема.

Підводячи підсумок можу сказати, що зал непоганий і в ньому можна як тренуватися, так і проводити змагання. Єдине що треба, так це бути культурним і не розбити все за місяць.

Люди то в нас є різні.

P.S. Про інші зали міста Львова читайте:

1. Зали Львова. Частина перша.
2. Зали Львова. Частина друга.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*