Життя, секс – думки та поради. День сьомий - Блог про Львів

Життя, секс – думки та поради. День сьомий

День сьомий

Інтригуюча назва, чи не так?

Ось мені теж так здається. Декілька хвилин тому я сидів і просто дивився в одну точку на стіні. І щось згадав про одну з моїх перших публікацій на цьому блозі – “смакуй життя як шоколад”. І справді щось в цьому є, але життя настільки багато стороннє, що хоча б для часткового його розуміння потрібно багато порівнянь.

І як наслідок, я задумався, життя це секс, або як секс.

Хто не любить секс? Напевно тільки той в кого він був невдалим. Те саме і з життям, можливо в когось воно видалось не вдалим, але все поправимо. Життя як секс приємний процес, в когось він довгий та пристрасний. В когось він короткий та не цікавий, а в когось намагання знайти щось якісніше, але це перетворюється на непостійність, ніби легковажна зміна партнерів. В таких людей життя не дуже.

Іноді життя це насильницькі дії, ми потрапляємо в дивні ситуації, дуже болісні для нас. В такі моменти життя – це зґвалтування.
В когось життя це не просто приємний секс, це різноманітні прелюдії та романтичні штучка перед ним, тоді життя це нереально крута штука.

А ще буває життя як відсутність сексу – не життя та існування без приємних моментів. В таких людей, як правило, відбувається імітація сексу, самозадоволення, рукоблудство, це схоже на імітацію життя.

Також читайте:   Прикмети на свято Стрітення Господнє

Також життя буває схоже на нетрадиційно орієнтований секс, ніби приємно, але це не те, це збочення.

Життя, як і секс, зовсім різне, але його об’єднує щось одне це фінал приємного процесу – оргазм. Так і в кожного він різний, в житті це схоже на якусь значиму подію чи досягнення. В когось вона бурхлива та емоційна, а в когось просто щасливий момент. Але заради оргазму вартує займатись сексом, а заради життєвого оргазму вартує жити.

Так, я знаю та розумію, що це порівняння дивакувате, але все ж таки так є. Секс можна не любити, але він потрібен, без нього ніяк. Так само і жити без життя, тобто просто існувати, теж нереально, рано чи пізно це приведе до самогубства. Тому жити треба хоча б для того щоб жити, а також щоб отримувати задоволення і життєвий оргазм. А далі все просто, як в сексі, якщо щось не влаштовує, це можна змінити.

Тому хай все буде класно, як в сексі, так і в житті.

Автор статті: Yar_Ik.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*