Футбол. Чемпіонат України. Карпати грають в результативну нічию з Дніпром (відео) - Блог про Львів

Футбол. Чемпіонат України. Карпати грають в результативну нічию з Дніпром (відео)

Карпати 1:1 Дніпро

В 11-ому турі чемпіонату України з футболу львівські Карпати на своєму полі приймали колись грізний клуб – дніпровський Дніпро.

Гра видалася дуже бойовою й завершилася результативною нічиєю 1-1.

Після того, як у минулому турі зелено-білі зіграли внічию з Волинню, керівництво клубу прийняло рішення звільнити вже екс-тренера – Зайцева й призначити на його місце ще одного білоруського спеціаліста – Олега Дулуба.

Хоча, як на мене, діло тут не в тренері, а в гравцях і тому ж таки президенті клубу. Не може бути так, що кожного сезону в команді змінюються гравці. Має бути якийсь кістяк, він має награватися й з часом це може дати свій ефект.

На жаль, але такого ми не спостерігаємо й не дивно, що ми від чемпіонату до чемпіонату перебуваємо в низу турнірної таблиці. Поточний сезон не виключення.

Лише після вчорашньої нічиєї Карпати нарешті зуміли вилізти з нуля й здобути своє перше очко. А минуло то, до слова, цілих 11-ть турів.

Не дивною, що людей на стадіон «Арена Львів» ходить все менше і менше. Вчора на грі між Карпатами та Дніпром було лише 2 тисячі глядачів.

До гри

Нічия 1-1 – це закономірний результат. У першому таймі краще грали «дніпряни», а от в другому вже Карпати активізувалися й мали ряд моментів щоб вирвати перемогу в цій зустрічі.

Також читайте:   «Галицька здоба» сильніша за «Спільноту»

Голи

Видалися вони якимись спонтанними. Карпати забили фактично з нічого. Дніпро якраз в ці хвилин атакував, а «леви» провели контратаку: Кравець навісив, а Бланко-Лещук вдало зіграв головою.

1-0 і вже настрій з’явився в місцевих вболівальників.

Щоправда була вона не такою тривалою як це здається. Вже за 9-ть хвилин чимось схожий гол забиває Ігор Когут. Моя думка, що в цьому епізоді помилки у рамці воріт допустився кіпер Карпат – Роман Мисак. Якось кволо він йшов на м’яч та й захист також був в цьому епізоді статистами.

Більше голів в цій грі не було, але вирвати перемогу могла як одна, так інша команди. У львів’ян могли забити: Костевич, Вербний та Худоб’як, а в дніпрян вбивчий штрафний не зумів реалізувати належним чином – Кравченко.

Все так і завершилося внічию 1-1 і цей результат, напевно, незадовільнив жодну з команд. Дніпро з 10-а очками зараз перебуває на 10-ому місці в таблиці, а от Карпати з одним на останньому.

Вже 22 жовтня наша команда знову зіграє вдома. На цей раз на стадіон «Арена Львів» приїде Сталь з міста Каменське. Початок цієї гри о 17 годині.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*