Футбол. Чемпіонат України. Карпати розходяться миром з Волинню (відео) - Блог про Львів

Футбол. Чемпіонат України. Карпати розходяться миром з Волинню (відео)

Волинь - Карпати

У 10-ому турі чемпіонату України з футболу львівські Карпати поїхали грати в улюблену гру мільйонів в місто Луцьк до місцевої команди – Волинь, яка як і зелено-білі цього сезону виступає не надто вдало.

Карпати до цього туру займали останнє місце в таблиці, маючи у своєму активі -1 бал, а от команда Кварцяного передостаннє, маючи в активі лише 5 очок.

Зрозуміло було, що в сьогоднішньому матчі команди будуть грати на перемогу й варто сказати, гра сподобалася. Не було банальних навісів від однієї штрафної до іншої, а час від часу навіть створювалися моменти.

Трохи краще виглядала Волинь, але все завершилося результативної нічиєю 1-1.

Та, по все по-порядку.

Отож, з початку зустрічі Волинь на правах господаря поля кинулася атакувати. Чудові моменти мали Шабанов та Дудік. Після удару першого Карпати врятувала поперечина, а от на удар Дудіка зреагував вдало кіпер – Роман Мисак, який замінив на останньому рубежі свого тезку – Підківку.

Свого «волиняни» добилися під кінець першого тайму. Капітан Волині – Герасим’юк навісив у штрафну й Петров вдало пробив головою.

А що ж Карпати? За першу половину зустрічі наші гравці зуміли завдати лише один удар і то він був якийсь кволий.

Кардинально змінилася ситуація у другій 45-ти хвилинці. Львівська команда зробила заміни й почала все частіше та частіше турбувати кіпера господарів поля.

Також читайте:   Пороблено.... Українські команди синхронно програють у Лізі Європи (відео)

Один із таких ударів після удару Грися приходиться у поперечину. А на 85-й хвилині вже ні вона, ні кіпер не зуміли нічого протидіяти удару Ігора Худоб’яка в якого, до слова, був дуже цікавий надпис на футболці.

Хто йому таку зробив? Про це напевно дізнаємося вже з часом.

Не сказав би що команда Віталія Кварцяного не могла забити гол у відповідь, але зусилля його гравців були якимись кволими.

У підсумку, все завершилося логічною нічиєю якою не була задоволена жодна з команд.

Після цього туру Карпати нарешті вийшли з нуля (не минуло й більшої половини чемпіонату). А так все добре починалося (перемогли у першому турі на виїзді Сталь-авт.).

Наступний, 11-й тур чемпіонату відбудеться за два тижні. Пов’язано – це з тим, що свої матчі буде проводити національна збірна.

Тому, в черговий раз є нагода зробити певні коригування у складі й до матчу з Дніпром (саме з цією командою Карпати будуть грати в наступному турі) підійти у всеозброєнні.

А поки що, насамкінець, пропоную переглянути відео забитих голів у сьогоднішньому матчі між Волинню та Карпатами:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*