Футбол. Карпати програють ФК Полтава й вилітають з кубка України (відео) - Блог про Львів

Футбол. Карпати програють ФК Полтава й вилітають з кубка України (відео)

Кубок Львову наступного сезону?

В 1/8 фіналу кубка України львівські Карпати поїхали грати в гості в Полтаву до місцевого клубу – ФК Полтава.

Фани клубу розраховували, що після провального чемпіонату «леви» зуміють щось показати в кубку. Тим паче, що команди то там зібралися далеко не сильні й є, як ніколи, можливість потрапити у фінал кубка, а звідти й в Лігу Європи.

Тобто неправильно я написав, була можливість, адже Карпати вчора програли й програли по грі й кубок Львову відкладається принаймні на один рік – це точно.

Та про все по-порядку.

Отже, перед цією кубковою грою були великі сподівання на те, що команда зуміє перервати свою безвиграшну серію й пройти в наступний раунд змагань.

Проте, як тільки розпочався матч стало зрозуміло, що легко нам тут точно не буде. Вже на 4-й хвилині гри після подачі з кутового вдало передачу свого партнера замикає гравець приймаючої команди – Олександр Ковтун.

Звісно, що такий початок був шокуючим для нас. Але, тим не менше, грати далі треба було й до честі гравців Карпат, вони почали створювати моменти. Найреальніший з них мав Ігор Худоб’як, але кіпер ФК Полтава був на висоті.

Також читайте:   Підсумки виступу збірної України з футболу на Євро-2012

І, як це часто трапляється, під завершення першої 45-ти хвилинки ми отримали гол у роздягальню. Контратака господарів поля завершилася голом від Трояновського.

0-2 після першого тайму й треба щось думати – як грати далі.

Й справді, після перерви наша команда заграла так як треба. Карпати повністю заволоділи ігровою ініціативою, забили швидкий гол, але не більше. Поразки уникнути так і не вдалося.

Останні хвилини проходили в атаках Карпат, все перетворилося на навалу, але забити наші футболісти так і не зуміли. Полтава перемагає із рахунком 2-1 і крокує далі. Наступним її суперником буде донецький Шахтар.

«Леви» ж залишаються з нічим і тепер треба думати про те, щоб не вилетіти з ліги найсильніших. Поки що розпочалося друге коло, потім будуть матчі другої шістки команд.

Прикро… а львівський глядач вже так давно хоче побачити виступ своєї команди у єврокубках. Не дивно, що людей на матчі зелено-білих ходить все менше й менше.

Насамкінець, пропоную переглянути відео забитих голів у вчорашньому матчі між ФК Полтава та Карпатами:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*